|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:31:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Imam srečo glede tega,ker z mojim jema dobesedno vse-vsak ima samo par stvari,ki so mu -sedaj,ko sta otroka v vrtcu in šoli in imata kosilo tam,si dama ful duška in res kuhama veliko različnih stvari-pa še do družinskega proračuna je zelo prijazno-dostikrat imama kosilo za cca 2€ Ogromno idej za kuhanje jaz dobim na kulinarika.net,imaš tam res svega i svašta Daj deli z nami nekaj idej za kosila za 2eur Ja,bi res lahko kako idejo na "glas" povedala. Tak na brzino -krompirjev golaž s hrenovko -razno razne rižote-če seštejete sestavine,se vrti vse okoli 2€ -jota-malenkost več kot 2€,ampak se najejo komot 3-4 osebe -makaroni ali špageti z mletim mesom -čufte s pire krompirjem -krompir narezan na kocke,zabeljen z ocvirki , z jogurtom -mesno-gobova juha,palačinke z marmelado Pa še polno je tega-odkar sem doma in imamo bolj skromno finančno situacijo,mi je nekak prišlo v navado,da si usput,ko kuham,v glavi še seštevam cene sestavin,kar tak ,ker mei je zanimivo...nikoli si nisem mislila,koliko je tega-predvsem jedi na žlico pridejo precej poceni,sem že napisala,da imama srečo,da sploh nisma izbirčna Aja,raznih začimb pa energije ne štejem poleg,ampak glede nato,da kuham na plin,znese na vsak obrok par centov...
|
|
|