Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
bi morala po izračunu dobiti v soboto, če pa vzamem najdaljši ciklus , ki sem ga imela pred petimi meseci pa bi morala priti v četrtek, sem pa kupila test v dm-ju naredila sem ga včeraj popoldne pa je bil seveda -, verjetno je še prekmalu za razmišljanje o , čutim pa špikanje v trebuhu, zelo slabo spim in pa tak čuden okus imam v ustih. Upam da ni samo domišljija. Sem pa računala kdaj približno sem imela ovulacijo in čez en teden sem imela take krče,kot sem rekla, da se skoraj dve minuti nisem skup sestavila, imela sem tud malo rdečega izcedka a bi lahko bila takrat vgnezditvena???
Ojla Ne vem kaj je to sedaj imam rjav izcedek,ki ni izginil pa tudi ojačal se ni. Sam po mojem je to .Saj mi test ne pokaže močne črtice. Take še nisem imela. Vedno je bila močna in boleča,da sem mogla kar počivati,oz. vzeti tableto proti bolečini. Konec tedna bom naredila še test,da bom 100 %. Če pa tokrat ne bo dobro vidna črtica,potem bom šla z vami v naslednji krog .
Midva z dragim bova od danes naprej vsak drug večer "streljala" in upam da nama uspe v polno. Noge v zrak in podobne zadeve pomagajo? Kdaj pa začnete ve z vašimi dragimi? Lepo se imejte punce in poročajte kako vam gre!
Medea10 oh ve ste že konec z , jaz jo pa še dobila nisem,še vedno čakam pa čakam pa čakam,testa ne bom delala, sem si rekla da bom do nedelje počakala , držite pesti pa pridno delajte na
Medea10, jest vedno, ko delava na držim noge v luft ... klinc, za vsak slučaj Tud ko je ratalo, sem jih držala, hahaha. Zdaj delava na 2. , pa jih tud držim Bomo vidli aprila, kaj bo.
Alfi, kdaj pa bi sicer mogla dobit ? Uh, jaz ne vem, če bi zdržala tako dolgo s testom .... Takrat, ko sem zanosila, sem ga naredila točno tisti dan, ko naj bi dobila , seveda sem računala najdaljši cikel - 32 dni. Ker mam vedno nekak na 30 dni. No, in mi je pokazalo zelo jasne in močne Tako da, če ti že zamuja, kamot narediš test!
Jada82 sporočam, da mi ne bo treba delat testa, ker je danes prišla . To je moj 34 dan, če pa še ne bi prišla bi pa sigurno delala test, drugače sem pa na 30 dan delala test in je bil -, tako zdaj vem pr čem sem, najdalj do sedaj sem imela33 dni ciklus od junija, delam pa vsak mesec teste, tako da imajo kar velik prfit od mene No punce tud jaz grem z vami v naslednji krog.Imam že ovulacijske teste kupljene, če pa v naslednjem krogu ne bo pa tut vse skup... Drugače pa močno stiskam pesti za vse ostale, ki ste že v naslednjem krogu, pa pridno pikapoke za srečo
Jada82 sporočam, da mi ne bo treba delat testa, ker je danes prišla . To je moj 34 dan, če pa še ne bi prišla bi pa sigurno delala test, drugače sem pa na 30 dan delala test in je bil -, tako zdaj vem pr čem sem, najdalj do sedaj sem imela33 dni ciklus od junija, delam pa vsak mesec teste, tako da imajo kar velik prfit od mene No punce tud jaz grem z vami v naslednji krog.Imam že ovulacijske teste kupljene, če pa v naslednjem krogu ne bo pa tut vse skup... Drugače pa močno stiskam pesti za vse ostale, ki ste že v naslednjem krogu, pa pridno pikapoke za srečo
Ja, meni so O testi takrat pomagali do zanositve. Že prvič, ko sem jih uporabila - in sicer v 7. krogu Tako da kar pogumno, ampak res se morš držat navodil! Pa kar pozitivno. Pridruži se nam pri aprilkah
mam eno uprašanje za tiste,ki ste uporabljale O teste :
namreč midva z dragijem se tudi že dalj časa trudiva za (17 mesecev) pa žal neuspešno,vmes sem imela še laparoskopijo,kjer so mi odstranli en kup zarastlinis z jajčnikov,ampak to zdaj ni pomembno,kar me zanima v zvezi z O testi je. kdaj je pol najbolše po tem ko se ti pojavita na testeku??-tisti dan,dan prej ko je ta druga bolj bleda še (vem namreč da mora bit testna močnejša od kontrolne oz. isto intenzivna da je test pozitiven),dan kasnej...mogoč mal čudno uprašanje sam me res zanima??
Po poz. ovulacijskem testu, naj bi nastopila ovulacija v 24-36 urah, tko da je pomoje naboljše ce seksata enkrat v tem času.... Jest sem v postopku IUI in vedno sem imela spontano ovulacijo.Ko je bil urinski test LH pozitiven, sem imela naslednji dan IUI, torej v roku 24 ur od poz. testa Tudi jaz močno upam da nama je uspelo, zaenkrat kaže ok, saj bi mogla menstruacijo dobit danes, pa je zaenkrat še belina in upanje ostaja Jutri bo 14 dni po IUI in če se do petka ne prikaže grem na krvni test......
alfi- Meni se ne zdi da se bo vleklo, no mogoče zato ker se s tamalo zamotim. Upam da se nam bo obrestovalo čakanje. A ve katera- 19. dan ciklusa naj bi test že pokazal ? Komaj lakam da lahko spet test delam
zabica nekaj mi povej prosim te. Zdaj ko si omenila da si v postopku IUI in da imaš spontano ovulacijo, a to pomeni da nisi zraven jemala nobenih tablet (klomifen,...)? Če je tako, se meni tudi poraja vprašanje zakaj je meni predpisal klomifen, ko pa imam ovulacijo vsak mesec!? Recept že imam, ampak me zanima, kaj vseeno obstaja možnost, ko mi peti dan od prvega dneva M nardijo ultrazvok, da mi rečejo da ne rabim jemat klomifena? Pardon za mogoče malo hecna vprašanja, ampak res nimam pojma kako to gre, ker imam vse prvič
Spontana ovulacija pomeni to, da nisem dobila stop inekcije, hormonske tablete sem pa ravno tako jemala....Tud jest mam svoje ovulacije, v postokih samo malo pospesijo vse skupaj s hormonsko terapijo Ti kar vprašaj če te kaj zanima, vem kako je to, ko je vse novo in neznano
Ali bi želeli mesečno prejemati v vaš e-nabiralnik novost s področja ekologije, odgovore na vaša vprašanja (odgovori strokovnjaka) s tega področja, raznovrstne nasvete, lahko bi aktivno sodelovali bi oblikovanju vsebin preko eko foruma...?
Da (47%) Na (53%)
Število vseh glasov: 181
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!