Moretta
|
Dober dan ! Poletje2012: Držimo pesti... Vse bo ok. Jaz bom vlogo na CSD oddala konec tedna. 30.6. zaključujem z bolniško. Kot sem že omenjala, imam težavo z enim delodajalcem, ki mi noče dati dopust. Zaposlena sem pa za določen čas in ga bom izgubila. Ginekolog pa mi ni hotel napisati poročilo za ZZZS in naj bi 2.7. šla v službo. Res je, da se počutim bolje kot prvih 5 mesecev, toda nisem prav za v službo. Občasno mi se tako močno zavrti v glavi in se mi zdi, da bom padla skupaj (zaradi hemoglobina). Takrat morem se hitro v vodoravni položaj. Če morem iti, bom seveda šla, ne vem koliko bom pa zdržala... Dobra novica: ginekolog mi je dovolil kopanje v morju in prejšnji vikend sem uživala v morski vodi. Tako lep občutek... Naša mala pa se je lepo obrnila z glavo navzdol in upam, da tako ostane. Prejšnji teden (30. teden) je tehtala 1700 g. Včeraj zvečer se ji je kolcalo, pa sem povabila mojo starejšo gospodično naj položi roko na trebuh, da začuti in ona: "Mama, pojdi hitro spit malo vode! Veš, da jo moti!" Še vedno se ukvarjamo z imeni za pikico, kajti atiju ni NIČ NIČ, nobeno ime, všeč... Uf! Kako ste pa ve z imeni? Ste se odločile? Zibka oz. košara: Jaz imam posteljico. Če uspem skočiti v Ikeo (beri: če me mož pelje, ker se ne upam sama z avtom), si bom kupila košaro za v posteljico. Zdaj pa v trgovino! Pri nas je vreme čudovito in, ker je včeraj zvečer deževalo, ni tako vroče. Mogoče bomo tudi danes popoldan šli malo čofotat. Lepo se imejte!
|