Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!!!
pa fino brca in se premetava, mene pa mantra zgaga in otekanje nog in rok. Še petnajst dni jemljem tabletke železa in pol grem v laboratorij dati kri, da mi preverijo stanje hemoglobina v krvi. Upajmo, da bo stanje boljše in da mi ne rabi več jemati teh tabletk.
, po 17.00 uri gremo pa na
Ker imam 2 delodajalca in od enega dobim plačo 5. in od drugega 15., sem jo vprašala, če bo prepozno, pa mi je odgovorila, naj mi naredijo prej... Upam da bom uredila v ponedeljek, ker mi se ne da hoditi po pisarnah v tej vročini...
vsem!

.
.
, sem pa vesela za vaju, da nimata težav. Jaz jih v prvo tudi nisem imela.
lp
mogoce bi morale bit malo bolj glasne ob sprejemanju zakona. Pa tud zdaj bi lahko kej pisale na ministrstvo,a je katera pravnica?