|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomagajte!...kako jo prepričat?
17.10.2005 7:31:06   
girly
Besede:"sprosti se sej bo!" so res too much. Tudi ti verjetno nisi bila ravno "sproščena", če praviš, da sta se za otroka precej časa trudila. Valda , da človek misli na to, če si otroka močno želi.Koliko vpliva psiha na zanositev, je pa vprašanje. Nekaj zagotovo, ne pa vse....

Čudno se mi zdi, da praviš, da je vse OK, ona pa še vedno ni zanosila. Pa si prepričana, da sta nardila VSE preiskave? Kaj pa umetna oploditev? Si prepričana, da ti je prijateljica povedala vse?

Po mojem je najbolje, da ji enostavno stojiš ob strani, omeni ji, da če se želi pogovoriti, da si tam. Povej ji, da ni edina s takimi problemi, da nas je veliko (meni to pomaga, čeprav vsaki želim , da čimprej zanosi). Lahko ji daš kakšen pameten nasvet, ji svetuješ glede kakšnega zdravnika, vendar se ne sili! Če bo hotela tvoj nasvet, bo vprašala, če ne, pa jo pusti. Če tega ne zmoreš, potem se raje umakni za nekaj časa iz njenega življenja, ker ni hujšega kot če ti nosečnica govori, kako se sprosti, pa boš zanosila, ne glede na to, koliko časa se je sama trudila za to.

Ne jemlji tega kot napad, je dobronamerna kritika.

pa lep dan

_____________________________

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Pomagajte!...kako jo prepričat?
17.10.2005 11:10:34   
Ženkica
Pozdravljene!

Tudi midva z možem že 1 leto delava na user posted image  in še vedno nič. Sama sebe tolažim, da enkrat bom sigurno tudi jaz srečka user posted image , ampak kdaj bo ta "enkrat". Vedno znova me cca 2-3 dni pred M izdajo živci. Sem totalno na trnih ali bo tokrat prišla user posted image  ali ne. Do sedaj je še vedno prišla, jaz pa sem sedaj že nekajkrat padla v user posted image .

MOram rečt, da se mi v življenju dogaja veliko lepih stvari, imam polno hobijev, z možem si urejava najino hiško, imava krasno kužiko, redno se ukvarjam z različnimi športi, imam super službo - skratka, probam zadevo "odklopit"; vendar težko je odklopit nekaj, kar si tako močno želiš. user posted image

Težko bi rekla, da me kdo v resnici sploh razume; tudi mož mi včasih reče, da naj odklopim, da se preveč obremenjujem itd. itd. Nazadnje sem mu rekla, da naj se vsaj dela, da me razume, če že ne drugega, da mi bo lažje. Problem je pač v tem, da je tudi on počasi vse bolj obremenjen in sploh več ne ve kaj naj mi reče.user posted image

Tisti, ki tega niso nikoli dali skozi (tega res nikomur ne želim; da ne bo kakšne zamere) po moje tega pač ne morejo dobro razumeti; meni včasih pomaga že to, da se najde nekdo, ki me je pripravljen poslušati, brez kakšnih komentarjev in pripomb v stilu saj bo, saj si še mlada, odklopi itd. itd.

No ja, saj enkrat bo, v to ne dvomim. user posted image

P.s.: ravno danes je mož poklical osebnega zdravnika, kateri mu je napisal napotnico za spermiogram pri Dr. Rešu; 1. korak user posted image

No, to je moja zgodba, sem se morala pač malo izpovedat user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Pomagajte!...kako jo prepričat?
17.10.2005 12:10:14   
Mijavček
Ejla Lorena!
Tud jaz moram odgovorit na tvoj post, čeprav ti verjetno ne bom nič novega povedala, kar ti že druge niso.
Skratka ti nje ne moreš prepričat naj se sprosti, ker se tega pač ne da. Če ti nekdo non stop tupi: "dej, sam relax pa bo", to nič ne pomaga. verjetno se tvoja kolegica zaveda, da se je bolje sprostit, saj me to vse vemo, ampak kako se sprostit je problem, ko si enkrat v tej situciji, pač ne moreš kar "odmislit".
Kar se tiče vpliva psihe, je moje menje, da psiha na zanositev lahko vpliva, ampak ne tako množično, in na sploh in vsepovprek, kot si eni razlagajo. Ene ženske , ampak samo nekaterre so pač dovzetne na to, na tak način, da na stres reagirajo tako, da zgubijo M in to je to; znanstveno je dokazano, da stres sprošča ene hormone, ki zavirajo ovulacijo in potem tud M ni. In to je vse. Tiste fore, da je nehala mislit na to, da se je spirajznila in potem zanosila, da je začela bolj na službo mislit in potem zanosila... to je bolj tko tko.
je pa definitivno za kvaliteto življenja bolje, da šparamo živčke. Samo meni še noben ni dal recepta kako se to naredi, ko se soočaš z dejstvom, da mogoče nikoli ne boš imel otrok.
In ja res je, čeprav si se ti tudi dlje trudila, že samo dejstvo da si noseča, ti da en hendikep pri tem, koliko lahko pomagaš prijateljici. tako kot so že druge napisale; najbolj ji boš pomagala, če nehaš dajat nasvete in si samo tam, ko te rabi. Če imata tolk globok odnos, je dovolj, da jo objameš in ji dovoliš, da se zjoče na tvojem ramenu. In to je največ in zeeelooo veliko, kar lahko narediš.
Verjemi... iz prve roke.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?