|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave s neješčnostjo
1.2.2005 11:01:27   
malika
Ne vem več kaj naj naredim. Moj enoletnik vedno manj je, sicer ne zgleda suhec, ampak je vseeno na najnižji spodnji meji, kaj se tiče kilaže. Za zajtrk poje pol žemljice(če mu je) za malico kak jogurt, za kosilo samo juhico s kroglicami, popoldan pa mogoče še kak puding ali pa nič. In to je v celem dnevu vse.

ima katera kako idejo ali recept kaj naj naredim?

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   težave s neješčnostjo
1.2.2005 11:06:36   
Anonimen
A mleka ali pa kakava pa nič ne pije?

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   težave s neješčnostjo
1.2.2005 11:15:13   
malika
Ne, noče. Edino ponoči(med spanjem) spije eno flašo čokolina, ampak to je tudi vse.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   težave s neješčnostjo
1.2.2005 11:30:40   
Anonimen
Ja, to je pa potem res malo malo. Saj meni je prav toliko pojedel, tudi danes pri 3 letih nič kaj več. Ampak je pa zjutraj in zvečer pil mleko oz. kaval in to po 2,5 dcl. Kaj pa sadje, a tega tudi ne je? Ker ga moj ne je, sem mu začela dajati vitamimski sirup, tako da vsaj potrebne vitamine dobi. In ker ni pretirano suh, se sedaj s tem ne obremenjujem več.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   težave s neješčnostjo
1.2.2005 11:37:47   
malika
Ja ni hec. S sadjem je tudi tako tako. Če imam srečo poje v celem dnevu dve mandarini. Ima pa rad sladko in tako mu pač tu in tam dam kak Kinder pingui, tega pa poje celega v trenutku.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   težave s neješčnostjo
1.2.2005 11:43:49   
Anonimen
A veš kaj je pa pri nas vedno vžgalo, pa še danes včasih, če cel dan nič ne je? Mehko huhana jajca. V vrelo vodo daš jajca in vrejo točni tri minute in pol. Potem jih skupaj s posodo postaviš pod mrzlo vodo, jih "ubiješ" kot surova in postrgaš vsebino z žličko v posodico. Notri nadrobiš malo kruha. Jaz še čisto malo poslim. To pa skoraj vedno deluje, če drugo ne. Poskusite, če še niste.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   težave s neješčnostjo
2.2.2005 10:42:32   
Ro-La
Lanej je sedaj v vrtcu in tam ne poje skoraj nič (če vzgojiteljice rečejo da ni nič jedel, potem že veš kolk je ura:( ), ko pa pride domov (ob 14.30) pa poje par žličk juhice in če imam srečo še kaj zraven, pa potem večerjo- čokolino. Sem pa zdaj prakticirala, da je pred vrtcem pojedel par žličk linota, ker revček ne more bit 8 ur lačen. Sadja ne je, zelenjave je več na tleh kot pa v ustih, sladkih stvari pa se ne brani.Ne vem kaj naj nardim:( , upam le, da bo enkrat že začel vsaj malo bolj jest. S kilami oz. grami pa se itak borimo že od drugega meseca, pa vedno me je strah, da slučajno ne bi padel pod spodnjo mejo (se je oklepa kot pijanc plota;) ). Mu pa vso hrano, če se le da "obogatim" s smetano, da je bolj sladkega okusa.

Pomagala ti nisem nič, upam pa, da bosta najina mulčka kaj kmalu prišla "na žmah":)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   težave s neješčnostjo
2.2.2005 14:56:23   
Tjula
Splišni, kar se tiče jajc se mi zdi to zelo nevaren nasvet. Tako malim otrokom pediatri že po defaultu odsvetujejo jesti jajca, sploh pa ne tako malo časa kuhana oz. prevreta. Moja hčera je pri 2,5 letih staknila salmonelo in česa takega ne privoščim nobenemu otroku niti staršem: en teden bolnice, grozna driska, dehidracija itd. Krivec: jajca! Tako da, previdno z jajci, res! Še danes ga raje kuham / pečem dlje kot je priporočeno, da se le ne bi ponovilo!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   težave s neješčnostjo
2.2.2005 14:59:53   
Tjula
Malika, moj nasvet iz lastih izkušenj: ne obremenjuj se. Z mojo tamalo je bilo isto; ko sem jo odklopila od dojenja, je štrajkala vso hrano, tja do dveh let je bila zelo neješča, v glavnem samo mleko, kakšen kos kruha, keks, jogurt, ob dobrih dneh pa celo par žlic špagetov... vse bolj na silo kot ne. Se uredi samo po sebi. Sploh potem, ko začne jesti čisto vse in ko tudi začimbe (v zmernih količinah seveda) niso več problem. Good luck.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   težave s neješčnostjo
4.2.2005 12:23:24   
Anonimen
Pri enem letu jajca že lahko je, a ne? No, moj jih je. Ja, na salmonelo sem sicer že pomislila, ampak saj v kupljenih jajcih, ki so skozi v hladilniku, je menda ni, a ne?

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   težave s neješčnostjo
4.2.2005 12:44:07   
Tjula
salmonela je že na jajčni lupini! Torej, že ko primeš jajce in ga vzameš iz hladilnika, jo lahko stakneš, če je okuženo! Če pa ni dovolj kuhano, pa itak. Drugače pa ... mislim da pri 1. letu že lahko je jajca, ja, kolikor se spomnim, smo mi začeli dodajati rumenjak ravno enkrat takrat.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   težave s neješčnostjo
4.2.2005 12:53:24   
Anonimen
Ja, to sem že brala. Verjamem, da če si to bolezen že enkrat doživel, da gledaš na to čisto drugače.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?