|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali ima katera kako idejo oz nasvet?
26.10.2007 17:13:10   
reckova
Torej...user posted image  mi zamuja že 49 dni. Drugače redna-na 30-max.35 dni. Naredila 3 teste, bila pri G, naredila tudi tam test vsi negativni.
Moje user posted image  pa od nikoder. Pri G so me naročili 5.11, če ne bom prej dobila M in da bomo takrat videli dalje. Predvidevam da bi mi takrat vzeli kri ali pa kaj. Zdaj pa me zanima ali se je kateri to že zgodilo, da bi naredila toliko testov in bi  bili vsi negativni pa bi se pol izkazalo da je user posted image . Si full želim pa si ne upam upati.  Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali ima katera kako idejo oz nasvet?
26.10.2007 17:19:45   
mala maja
jauser posted image user posted image   s  tem, da sem jaz odpeketala do g. ko mi je zamujala skoraj 2 meseca in potlej se je še cel mesec vleklo. So mi tudi datum poroda za cel mesec prestavili, ker naj bi baje zanosila prav med vso to zmedo okoli moje M.

meni je celo krvni test pokazal negativno, pa so mi dali tabletke za sprožit M. sem jih papcala 10 dni, pa bi se mogla pokazati M. Se ni in kličem G. , mi sestra reče počakajte še ene 14 dni. še vedno nič. Pa mi pravi po 14 dneh ko spet kličem da ni še vedno nič, pa ste naredila test??

sem skoraj znorela. kot bi se norca delali z menoj. Amapk takrat je bil test user posted image  in doma imamo skoraj triletnegauser posted image user posted image .

nasveta pa nimam, kot drugega da se splača malo potrpeti.user posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali ima katera kako idejo oz nasvet?
26.10.2007 17:43:09   
trinity22
meni je tudi zamujala že skoraj 60 dni in testi so bili negativni pa sem šla do G, ki mi je dala tablete za sprožitev M in ko sem jih 4 dni jedla, mogla pa bi jih 21 se je prikazala user posted image . Tako da jaz imam tako negativno izkušnjo, obstajajo pa tudi punce, ki niso imele M in so po nekaj časa zagledale user posted image , tako da držim pesti da boš enatistih, ki jim je uspelo.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali ima katera kako idejo oz nasvet?
26.10.2007 18:02:45   
pikonina
Pozdravljene. tudi jaz sem imela podobno izkušnjo. Maja sem prenehala jemati tabletke in do sedaj sem imela 2 user posted image . na ta drugo sem čakala celih 75 dni. Medtem sem naredila 10 testov in vsi so bili negativni. Ko sem pa hotela poklicati svojo gin. pa sem jo dobila. Upam da se bo to čimprej uredilo ker me spravlja ob živce da čakam toliko časa. Pač hormoni se morajo mormalizirati. Upam pa da je novembra nebo, pa ne zaradi hormonov ampak zaradi user posted image .

Lep pozdrav. 

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?