|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolniška...
5.7.2006 22:08:58   
*Karmen*
Trenutno sem na bolniški en teden. In bom verjetno še najmanj dva meseca. Sicer mi ni nič hudega in lahko kar uživam. Zanima me, kako ve preživljate dneve v daljših bolniških staležih. Vam je dolgčas po sodelavcih, službi? Ali vam čist paše, da vse službeno malo odklopite?

Jaz se prvi teden navajam na toliko prostega časa. Potem pa dojamem, da mi ni nič hudega in uživam v vseh stvareh, za katere ponavadi ni časa. Na službo še pomislim ne. Edino kar me moti je pa to, da vsi sosedje delajo v isti firmi. Sicer grem na sprehod pa na kakšno kavico... Sam kaj več pa si ne upam, ker nikoli ne veš kdaj se komu lahko odpuli in kaj preveč zine...

Sej se vidi, da sem frej, a ne? Sm kar kufre prnesla k računalniku user posted image ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolniška...
5.7.2006 22:26:01   
Minkaa
meni je bili ful dolgčas sem pa zato imela stanovanje tipi top

_____________________________

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolniška...
5.7.2006 23:08:04   
BLAŽIKA
Sem bila v bolniški samo enkrat in to ko sem bila noseča. Sem pa kar lepoo uživala.user posted image

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolniška...
6.7.2006 7:11:59   
tinaaja
Prvi teden je bil groza, v drugem sem se ravno navadila in zacela uzivat.. samo d sem bila jaz doma zaradi grozecega splava in naceloma nisem nic smela delat. Na zalost se ni islo z nosecnostjo, sem pa prezivela doma skor mesec in pol.. Pospravlat nisem mogl, tko da sem vecinoma TV gledala, kaj brala, ucila se seveda nisem, nic pametnega nisem pocela... ampak ful not pades, kok sm najprej mislila, da bo tole stala.. pa spala sem.. jeees to je bilo najboljs :) ce pa kaksen sodelavec kaj vprassa, pa reci da imas v bolniski terapijo: sprehodi...

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolniška...
6.7.2006 10:03:57   
kapica
Uh, jaz vedno tako uzivam v bolniski, sam da ni treba v sluzbo, sem ze srecna. Dolgac niti slucajno da bi mi blo, vedno si nekaj najdem, vse imam tako zrihtano, papirje urejene, sortirane, da imam do naslednje bolniske mir user posted image .
Predvsem pa spim in spim, lahko bi dneve in noci skupaj prespala, pa se bi bla utrujena user posted image user posted image user posted image .

Kar se sodelavcev tice, glede na to da si zaradi roke v bolniski, saj hodis pa lahko  a ne? Reci da rabis svez zrak za psiho, da si tako potrta in depresivna, ko ne mores v sluzbo, doma ti je pa dolgcas in kaj naj pocnes, sama si zaprta med stirimi stenami, mores malo ven med ljudi, bla bla bla. Pac toliko si zmisljujes, da se jim bos smilila da mores biti v bolniski, ti bi pa tako rada sla v sluzbo user posted image user posted image user posted image .  Pa ce si doma samo na roko mislis in te se bolj boli ...

Tako da kr mirno uzivaj, bo se prehitro minilo.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?