|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOČE HRANE GRISTI!!
7.1.2006 21:43:53   
NIN@
Joj kak grozen problem imam, moj Bor je bil star prejšnji tedn 1 leto, pa nikakor noče koščkov hrane segristi???? Grize pa nas sto na uro najbolj mene....da ne govorino o raznih predmetih in podobno...pri njem vse konča v ustih. Pri kosilu pa nastopi problem... najbolj enostavno je pač jesti pripravljeno hrano izpod mixerja. Za zajtr je gris, čokolino....malica frutek ali doma pripravljeno sadje, kosilo zelenjavna juha+meso+krompir+riž, pop.malica npr.puding, zvečer pa zopet nekaj mlečnega. Vsi obroki mu u nulo odgovarjajo ker je pač to njegova željena hrana in se pri njej nič ne matra samo golta. Pri kusilu pa premza in vsak večji košček ga duši in se davi!! PA KAJ NAJ NARDIM????? Drugače pa se ne davi na smokiju in kakšnih mehkih keksih!!! Rada bi ga dala drug mesec v vrtec sam dokler ne bo začel koščke hrane jes si ga ne upam....ker mu une tm zihr nebodo tk podenale kot mu mi!!!


lp
nin@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOČE HRANE GRISTI!!
8.1.2006 12:58:06   
tinica
Naš Tin tudi bolj kot ne golta hrano namesto  da bi jo vsaj malo grizel. Ne vem kaj naj ti svetujem, ne mu več toliko miksat hrane in dajaj mu čim več takšne hrane katero pač mora grist, tako sem jaz naredila in nam vedno bolj uspeva. Probaj mu dati jabolko to mora grist, naš jo ima izredno rad in jo tudi veselo grize.

Lp

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NOČE HRANE GRISTI!!
12.1.2006 15:12:07   
juma
Mi smo se dolgo borili s tem problemom in še ni tko kot bi moglo bituser posted image .Naš je star 16 mes.in mu moram še zdaj dajati manjše koščke,ker on bi hrano rajši topil kot pa grizeluser posted image .
sem mu dolgo časa miksala potem sem pa samo z vilico premečkala in mu dajala tko,da počasi napredujemo.Je pa doma in si kar ne predstavljam kako bi bilo v vrtcu.
Ampak še vsak se je naučil gristi tko,da ni bojazni,da se naši ne biuser posted image

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NOČE HRANE GRISTI!!
16.1.2006 23:07:56   
ANJA5
Nimaš kej dosti pomagat - pusti naj sam odkriva kako je, če je treba grist. Na začetku mu ne bo jasno kako so zdej taki kosi v njegovih ustih, ampak se bo navadil...

Glih učeri mi je kolegica ki uvaja enoletno punčko v vrtec v solzah govorila, da jim za zajtrk namažejo kruh in ga postavijo na mizo, in jih pustijo da jejo....če znajo grist, goltat, trgat jih pa sploh ne zanima...tko da...se bo treba navadit.

Lp, Anja

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NOČE HRANE GRISTI!!
17.1.2006 13:39:56   
NIN@
NO malo nam že upeva sam ne pa vsi obroki. Gristi zna smokije in bebi kekse. Kosilo mu pa še kr miksamo!!! Konec meseca bomo pa 13 mesecev stari, pa v vrtec ga ne upam prej dat da bo vse od kraja jedu!!!


lp
nin@

Če ima pa katera kakšen koristen nasvet se pa priporočamuser posted image

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?