Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

torej bi bila ves čas "mokra" ker zadeva ne bi imela časa, da se posuši (tisti fantek je imel "plastičen" brezrokavnik na sistem kot rokavčki, pa je bilo suho v 2 minutah)- ok, vem, da je koži manj prijazno, ampak naša še neoprenskih copat za v vodo noče imet mokrih na nogi-je raje bosa, kaj šele brezrokavnik... edino to je moj pomislek, sicer mi je pa ful všeč...
in ni udobno.....tale mi je na prvi pogled boljši.....
. Prvo minutko, ko so nas pometali v vodo, sem mislila, da bom kar umrla ... samo tista plast vode, ki pride med neopren in kožo se ful hitro segreje in te ščiti. Tak da po začetnem šoku, smo potem plavali v mrzli Soči, kot da je termalni bazen
... sej ne rečem, da ni pomagalo, da smo lahko plaval, je bilo pa še zmeraj za pop... ledeno- verjetno pa, da smo imeli kake prastare obleke, ker lepe glih niso bile