|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zgodnje vstajanje
2.11.2005 14:21:48   
čebelica maja
Moj dveletnik pa se vsako jutro zbudi 20 min do 5h zjutraj. Najhuje je kadar so prazniki ali pa vikendi in bi rada spala še vsaj kakšno urco pa moram že ob petih vstati. Madonca, pa to je sred noči. Zdej ko smo prestavili uro, se zbudi 20 do 5h, prej pa se je ene 15 čez 5. Spat pa ga dajem vedno ob 20:00, ker je že tolk crknjen, da bi dlje težko zdržal. Sicer sem pa res že razmišljala, da bi ga dala spat kar ob 21:00 pa da vidim potem, če bo spal kaj dlje. Ima katera kakšen predlog? Ker on je ob 5ih že čist zbujen in naju z možem kliče enkrat oči, enkrat mami. Je pa čist buden in ni variante, da bi ga prepričala, da spi dlje. Tudi k nama v posteljo sva ga že začela dajati pa potem samo skače... Noro! Potem je pa že ob 9h - 10h čist crknjen in težko zdrži v vrtcu do 12h, ko je na vrsti spanje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zgodnje vstajanje
2.11.2005 17:59:07   
KODA
Od kolegice sine se je zbujal ob4h zjutraj in hotel gledati risanke.To je počel pri2 letih.Pri 3letih pa je že vlekel spanec do 6h-7h zjutraj.Imel je samo tako obdobje.Pri naših pa opažam,kadar sta fajn utrujena,tudi drugi dan dalj spita.Še posebej takrat po kakšnih športnih aktivnostih.Mogoče ne bi bilo slabo,če bi ga vpisali h kakšni telovadbi,da bi se otrok fajn razgibal in utrudil.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zgodnje vstajanje
2.11.2005 19:56:36   
Anonimen
Nimaš kaj. To je pač trenutni bioritem vajinega otročka. Najboljše je, da se ne obremenjuješ in vzameš to v zakup.. Vaš dan se pač začne prej in kljub temu lahko vstanete dobre volje. Najhuje je, če se valjaš po postelji in si želiš, da bi otrok vsaj malo še zaspal, poskušaš malo podremavat in si na koncu, ko vstaneš, že res skrajno slabe volje. Lahko pač en dan vstaneš z otrokom ti, en dan pa očka.
Pozdravčke, Nojči

(odgovor članu čebelica maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zgodnje vstajanje
2.11.2005 20:27:02   
vesna.com
Tjaz imam Ajdo,ki zelo zgodaj vstaja.Zdravila ravno ne poznam, vem pa, da pri nas kasnejše odhajanje v posteljo ne pomaga.

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zgodnje vstajanje
3.11.2005 8:17:44   
dory
Moj mali ima zlo nemiren spanec...zbuja se mi se vedno ponoci, zjutraj je vstajal tam okrog sestih, zej ko se je prestavla ura, pa ob petih...groza user posted image

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zgodnje vstajanje
3.11.2005 8:47:44   
vesna.com
Moje sicer obe ponoči kar lepo spijo, samo zjutraj je vseeno kar težkotako kmal vstat.Moram pa priznat, da kar komaj čakam, da grem v službo, da se mal oddahnemuser posted image .

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zgodnje vstajanje
3.11.2005 20:51:38   
Nogavička
Dobrodošla v klub. Naša 17-mesečnica je tudi jutranji ptiček - če imamo srečo, spi do petih. Nimaš kaj - počakat, da zrastejo.
Jaz se hecam, da ji bom vse vrnila, ko bo stara 15 - saj veš - žur v petek zvečer, v soboto zjutraj pa mama teži že bo osmih zjutraj...user posted image

L.p.user posted image

Tea

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?