|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beluši s testeninami
4.5.2005 10:33:44   
Olivija
Živjo punce!

Ravnokar ugotavljam, da bi danes za večerjo skuhala nekaj iz belušev. A mogoče katera pozna kakšen dober recept za omako iz belušev, ki bi šla k testeninam?

Hvala in lp!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   beluši s testeninami
4.5.2005 11:46:51   
Lunca1
Najprej pripraviš omako. Beluše kuhaš v slani vodi 3-5 minut, nato jih odstaviš. Jaz uporabim pa že kar tiste kuhane iz kozarčka in jih narežem na ene 2 cm. V drugi posodi na maslu ali margerini (ca. 50g) med mešanjem zarumeniš 3 žlice moke. Počasi priliješ piščančjo juho (1 skodelica - jaz dam vodo + jušno kocko) in 1 skodelico smetane (jaz dam mleko) ter mešaš, da dobiš gladko belo omako. Dodaš muškatov orešček, sol in poper po okusu, jaz pa dam še provansalska zelišča. V omako streseš narezane kuhane beluše in kuhaš še nekaj časa, da se zmehčajo. S to omako preliješ testenine in ponudiš z naribanim parmezanom in peteršiljem.

Pa dober tek.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Velikonočna šunka – kuhana ali pečena (rec...
Preberite, kako skuhamo velikonočno šunko, da ne bo razkuhana ali presuha. V članku najdete tudi recept za slastno šunko...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




eko perilo
majch

Ste pripravljeni odšteti nekaj več denarja za perilo iz eko/organskega bombaža?

ne (50%)

da, vsekakor (15%)

da, če je tudi dizajn dober (35%)


Število vseh glasov: 215

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!