|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregrada
11.9.2006 20:43:20   
ANA_P
Me nekaj zanima. Po leto in pol delanja na user posted image , sem se končno odločila, da grem k svojemu G. In kaj odkrije pregradouser posted image user posted image user posted image , mojega pa pošlje na spermiogram.
Za pregrado ne vem kako je velika in nič, ampak njegov pogled ni bil nič kaj prijeten, ko jo je zagledal. Naročil mi je, naj se pri naslednji M oglasim, da urediva papirje, saj bom šla takoj po M ( baje obvezno ) na poseg. ker sem bila seveda zelo razočarana in jezna na sebe, da se nisem spravila k njemu prej, sem ga pozabila vprašati, če bom mogla ostati v bolnici.
Prosim, če mi zna katera napisati kako dolgo bom v bolnici in v bolniški, saj imam poseg že v začetku oktobra in si morem splanirati delo v službi, da ne bo problemov.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregrada
11.9.2006 20:50:54   
Anonimen
Moja kolegica bi mogla jit na operacijo,je pa prej zanosila in seveda brez problemov donosila.Ne vem sicer kakšno in kje imaš pregrado ampak tudi njo je zelo ustrašil.
Upam,da se ti bo vse uredilo in da boš kmalu zanosilauser posted image

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pregrada
12.9.2006 7:13:44   
lana38
Mislim, da si v bolnici 2 ali 3 dni. Verjetno pa potem še nekaj časa na bolniški, ko si že doma, predvidevam, da 10 dni. Mogoče se javi katera, ki ja že bila na tej operaciji.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pregrada
12.9.2006 7:31:37   
Anonimen
Za odstranitev pregrade je bolniške 7 dni. Naredijo ti histeroskopijo. 3 dni si not, lahko samo 2. Vendar pregrada ni ovira za zanositev, temveč lahko povzroči splav. Tega se ti ni treba ustrašit, ker pred leti (našim mamam), tega sploh niso počeli in so vse rodile. Če so imele občutek, da jim bo neki ven padlo v nosečnosti, so jim tam doli neki zavezali ali neki naredili in so mogle mal več počivati. To sem ti zdaj bolj po domače napisala. č epa je ta pregrada velika, potem pa je dobr odstraniti, tle je kar nekaj punc, ki so po 3 ss šle odstranit pregrado. 

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pregrada
12.9.2006 8:33:54   
Tia-na
Kot ti je že Mišek1 napisala, pregrada nej ne bi bila ovira z azanositev, temveč za donositev. Tudi mene čaka v oktobru ali novembru (v Ljubljani so kr dolge čakalne dobe) ista operacija, kr nama po letu in pol še ni uspelo. Prejšn teden sem imela UZ pri dr. Voglerju in je izmeril 11 mm pregrado, ki mi jo bo odstranil, hkrati pa bodo še pregledal ostalo stanje "tam noter". user posted image

Upajmo na najboljše  ... user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pregrada
12.9.2006 10:13:07   
emaa
Jaz sem bila dvakrat na odstranjevanju pregrade, prvič so je odstranili 15mm, drugič isto. Torej 3 cm, razlog za ponovitev operacije je bil, da se prvič zaradi naravnega ciklusa ni dobro videlo kje se pregrada konča in maternica začne, zato sem drugič jemala KT, da je maternična stena optimlano pripravljena na operacijo. V bolnici si ponavadi dve noči, prvi dan je sprejem, vse preiskave (voda, kri, EKG, gin. pregled, razgovor z anesteziologom) in odvajala. Nalsednji dan operacija, tretji dan zjutraj odpust. Ni nič hudega, po operaciji malo krvaviš, bolečine so minimalne. Bolniške pa je 7 delovnih dni kot je napisala Mišek. Kar pogumno, jaz sem imela delno zaradi pregrade 1ss, zdaj pa sem zanosila takoj po operaciji in decembra čakamo dvojčke, ki sva jih čakala 2,5 let.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pregrada
12.9.2006 10:16:49   
Skorpija
Ne sekiraj se zaradi pregrade! Meni so jo našli šele sedaj, pa je za nama že en postopek ICSI. Meni jo bodo odstranili čisto zato, ker so potem lepše možnosti, da se zarodek prime, ampak ni pa pregrada prav nič tragičnega. Meni je Vogler celo rekel, da gre tu bolj za neuradno medicino, da v primerih kot sva midva rajši vse popucajo in pripravijo v nulo, da ni potem kakšnih neprijetnih presenečenj - saj veš, človek se matra ko blesav, da dobi zarodke, potem ti grejo pa v franže zaradi ene pregradke... Brez veze!

Vsekakor se ne s4ekiraj, jaz poznam dosti žensk, ki so čisto normalno zanosile in donosile s pregrado, ampak trenutno je v modi, da jih operirajo. Aja, v bolnici boš tri dni, pa potem še doma kakšne dva do tri dni, torej računaj nekje en teden bolniške.

Vso srečo in mogoče se celo vidiva v bolnici...

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pregrada
13.9.2006 8:36:47   
LUNA06
Čeprav pravijo, da pregrada ni ovira za zanositev, meni z njo ni uspelo, po operaciji pa je ratalo v prvo.Drugače pa naj bi povzročala spontani splav ali pa izvenmaternično nosečnost, lahko pa seveda gre vse normalno.
Res je, iz bolnice greš tretji dan zjutrja, če je vse OK.Potem si še cca. 10 dni doma, jaz sem vse skupaj manjkala dva tedna.
Ni pa nič boleče, le lačen si tri dni, ker ne smeš jest, pa potem sem jaz ful krvavela, ker sem pretiravala, ko bi mogla počivat.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pregrada
15.9.2006 12:05:39   
Zofy
Meni so tudi ugotovili pregrado, vendar je zelooo majhna (par mm) in je zato G rekla, da to ni ovira in je nima smisla odstranjevati. Jaz res upam, da ima G prav. Malo sem vesela, da mi ne bo treba na nek poseg in biti na bolniški, po drugi strani pa so v meni majceni dvomi, če je nemara ne bi bilo bolje odstraniti...

Koliko velike pa so bile vaše pregrade?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pregrada
15.9.2006 12:25:44   
emaa
Moja vsega skupaj cca. 3 cm, tako da par mm res ni sile.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pregrada
29.9.2006 22:13:09   
Nasy
jaz sem bila danes na brisu, pa mi ginekologinja pregleda še maternico, ker sem baje v ravno pravem času..in ugotovi pregradouser posted image a vam so jo takoj izmerili? meni ni nič merila, dala mi je napotnico za ultrazvok, potem baje dobim datum, pridem k njej po neke kontracepcijske tablete za omehčanje in potem jemljem do operacije, če sem prav razumela vse skupajuser posted image ..tako me je strah..zdej pa sploh, ko ste povedale, da si 3 dni noteruser posted image že po abraziji sem skor umrla tiste par ur se je vleklo..

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pregrada
30.9.2006 6:08:19   
Anonimen
KT dobiš, da ostane sluznica oz stena maternice tanka in da zato bolje vidijo napake (pregrado), ki jih morajo odstranit. Pregrado ti izmerijo šele na operaciji.
3 dni ni tako hudo, imaš možnost da ostaneš samo 2 dni not. Vse za naše pikiceuser posted image , če bi bilo treba, bi jaz not ostala tudi teden dni ali cel mesec, vseeno mi je, samo da bi mi pomagalo.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?