Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 12:47:11
|
|
|
|
Ninica
|
60 dag moke 25 dag margarine 30 dag sladkorja 3 jajca 1 vanili 1 pecilni
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 13:35:37
|
|
|
|
sani1
|
Jaz sem dobila knjigo od Rame in je not recept: KEKSI TETE LOJZKE IZ STROJČKA mogoče ti pride prav. Na sliki zgledajo fajn... 500g ostre moke 500g mehke moke 375g margarine Rama za peko 300g sladkorja 1,25 dl kisle smetane 2 jajci 1,5 zavitka pecilnega praška Regina Moko in vse sestavine zgnetemo v testo. Ga damo v hladilnik za eno uro pokrijemo z folijo in nato naredimo piškote z strojčkom. Pečemo jih 8 minut pri 180 stopinjah. Pečeni piškoti so boljši, če nekaj časa počivajo v dobro zaprti posodi... Sigurno so piškoti dobri, ker so po receptu Lojzke. Pa dober tek!!!
|
|
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 14:06:38
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninica 60 dag moke 25 dag margarine 30 dag sladkorja 3 jajca 1 vanili 1 pecilni Jaz dodam še limonino lupinico.
|
|
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 19:22:10
|
|
|
|
zoom zoom
|
Piškote sem naredila, so okusni. Moti me edino to, da se ne da, da bi s piškoti nafilal pekač s peki papirjem, ampak moraš to delat na pultu in potem prestavit, s tem se pa tudi oblika malo podre. A je pri vseh tako ali imate kakšno "foro", da lahko takoj delate na peki papirju.
|
|
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 19:28:16
|
|
|
|
Balonchy
|
Zakaj jih nisi pa direkt na papir nafilala??? Jaz nimam nobene fore, jih vedno direkt v pekač namečem!
|
|
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 19:39:24
|
|
|
|
robinzon
|
Ti piškoti se vedno brizgajo direkt na nepomaščen pekač. Si ne predstavljam, kako si jih prestavljala s pulta na pekač. Zelo dobro izpade, če se namažejo z marmelado in stisnejo po dva in dva skupaj.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPriredite otroško koktejl zabavoBrezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...
Domača ribezova marmeladaRibez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Zadnje s foruma
Hrana.пеперутка16Kdaj ste začeli s kuhanim sadjem ali zelenjavo (riž, korenček, jabolka)?Od 3. meseca. (
10%)

Od 4. meseca. (
20%)

Od 5. meseca. (
10%)

Od 6. meseca. (
60%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!