Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pospešiti menstruacijo 28.7.2010 14:25:06
|
|
|
|
melanija
|
Ne bi vedla, kako pospešit, sam meni se je to že zgodilo, sem uporabljala tampone pa je bilo in nisem bila prikrajšana za kopanje.
|
|
|
|
RE: Kako pospešiti menstruacijo 28.7.2010 16:49:53
|
|
|
|
donat
|
uporabi tampone rdeče vino pospeši prvič slišim
|
|
|
|
RE: Kako pospešiti menstruacijo 30.7.2010 23:03:28
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
A ni tako, da naj se rdečega vina ne bi pilo ker pojača krvavitev? meni so ga vse mame, babice in tete že od časov, ko sem bila dekle "prepovedovale" med menstruacijo. Pospešilo naj ne bi prav nič, le krvavitev je močnejša. No, so pa to stare vraže al kako... Ne, pospešit je ne moreš, lahko bi jo kvečjemu prestavila na kasnejši datum ampak to je treba prej poskrbet. Vem, da se da dobit tablete, ki jo "zakasnijo" vendar se dobijo samo na recept ginekologa pa. Koliko pred pričakovano M jih je treba začet jemat pa tudi ne vem. Pa verjetno niso primerne za doječe matere v kolikor dojiš...
|
|
|
|
RE: Kako pospešiti menstruacijo 31.7.2010 14:25:26
|
|
|
|
Greenie
|
Da bi bila menstruacija po pitju rdečega vina močnejša ne vem, se pa pri meni zgodi, da res pride kak dan prej, če ga pijem.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.