Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Lidik mi je včeraj javila tole: Gestacijska vrečka je primerna za 5 tednov. Sigurno je tam kje mora biti, utripa oz. ploda še ni. Naslednji pregled ima spet v četrtek.
Sicer sem se pa sprijaznila, da bo potrebno počakati...velike upe polagam na avgustovski pregled v bolnici... in pa na O testke, po 3 letih sem se jih le poslužila
pride. Zdaj pa sem v dilemi in sploh se nočem veselit. V kakšnih drugih okoliščinah, bi bila tudi meglene črtice zelo vesela, tako pa
Pa nič hudega, grem tudi še kdaj vmes če je treba, samo da bo vse ok. Ampak zdaj sem pa že ful pomirjena. Mi je G dala eno slikico, je rekla, da mi to za tiste trenutke ko mi bo vse dol padlo in bom začela na slabo študirat, da naj si le to slikco pogledam, in mislim, na to, da nama bo naslednji četrtek že nekdo mahal od tam.
..včeraj se je vlil bel tok prihaja ovulacija.bomo pridni pa upamo da nardimo družbo bratrančku..
ALI
:
NOSEČKE:4
NAVIJAČICE:
!
, me zanima ali uporabljate oz. kakšne metode imate po
tako lepo je bilo, da bi še kar malo ostala na morju.
se je seveda kot ponavadi tudi tokrat pokazala v vsem svojem sijaju, zdaj pa tako ali tako nič ne prilčakujem, ker se moram avgusta prijavit za histeroskopsko operacijo, da mi odstranijo pregrado.
. Klomifena ne bom več jedla, ker mi je našopal kandido na ful, tako da bom šla raje na bioresonanco in dieto (se kar smilim sama sebi