|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mini pice
29.11.2012 12:59:16   
mini86
s čim jih obložiti..s čim jih ve..


pa kšne ideje za stvari ki jih maš večinoma doma..čist mam prazno glavo in sem brez idejuser posted image

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mini pice
29.11.2012 13:34:02   
blaža
Otroci imajo ponavadi , vsaj po mojih izkušnjah,.. radi pice margerita. Se pravi, da dam samo paradižnikovo mezgo, pol malo origana in samo sir gor. Drugače jim je blo še všeč, če sem dala koščke pršuta, nekateri boljši jedci imajo radi tudi gobice - šampinjone. dobra jim je tudi pica z tuno. seveda dam nanjo tudi sir.

Drugače pa jaz rada jem še z rdečo papriko, narezano na tanko, artičokami, koruzo, kolobarji čebule,..lahko dodaš žličko kisle smetane, naribaš tartufe ( če ni za otroke, oz če je za večje otroke,..), lahko daš panceto, mini paradižničke prerežeš na več kolobarčkov,..

ma na pico pa res lahko daš svaštauser posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mini pice
29.11.2012 14:59:37   
Paštetka
Koruza, tuna... Vse kar imaš v hladilniku. Jaz sem dala zadnjič še vloženo papriko narezano na kockice in je bilo odlično.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mini pice
3.12.2012 9:13:46   
Poka
Odvisno, koga imaš doma :)

Jaz naredim testo v bistvu s pivom v kruhomatu in z navadnim kvasom, pa preden vzhaja dam to ven in nekaj v hladilnik, nekaj pa v zmrzovalnik. Potem naredim sproti, če ni časa kuhat, kake pice - bolj zaradi mojega, ki ne je v službi.

Uporabim vse, kar je v hladilniku - paradižnikove koščke, kislo smetano se da uporabit tudi namesto paradižnika, če ti je to Ok... Gor dam pa še razne sire, če hočeš manj mastno, potem mozzarello. Zame obvezno zeleno papriko, čebulo in bučke...

Naredim jih pa z modelčki za krofe ali pa naredim polnjene žepke s tistimi modelčki za raviole, ta velikimi. Če delam kako haše omako za v zmrzovalnik, potem lahko narediš tudi pico z mletim mesom.

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?