|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mestni in družinski avto
11.8.2005 12:48:02   
Marijana P.
Pozdrav vsem, imava dva cliota in vedno znova ugotavljava, da bi morala imeti velik in mali avto. Zanima me, kako ste problem mestnega in družinskega avtomobila rešile ve. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mestni in družinski avto
11.8.2005 12:52:19   
Anonimen
Predno sva živela skupaj sva imela vsak svoj avto - jaz Maziza on Lantro. Ko sva zaživela skupaj, sva Lantro prodala in kupila novega Mondea karavan, ki nam služi kot res velik družinski avto. Moj Matičko je pa tko....za kam skočit :)

(odgovor članu Marijana P.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   mestni in družinski avto
11.8.2005 12:52:40   
Anonimen
Tako, da imamo kot družinskega Senica, za mestnega pa enega ZXsa za 100.000 SIT. Pa dela u nulo. Ni da ni: odpiranje stekel na elektriko, daljinsko centralno zaklepanje, strešno okno, le klime nima. Res super avto. No, Scenic tudi, da ne bo revež zapostavljen.

(odgovor članu Marijana P.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   mestni in družinski avto
11.8.2005 12:52:54   
barbaw
Mi imamo escorta in passata pa sta oba premajhna, ko damo voziček noter. Za dopust nam preostane le še "truga" (kufer za na avto).

(odgovor članu Marijana P.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mestni in družinski avto
11.8.2005 13:00:26   
Anonimen
js sem in imam še vedno pižoja 306, k je prišlo dete sva kupla pa še enga karavana za 900 jurjov in je ok. nubiro namreč. k v pižoja ni šu vozek, pa tut klime nima, pa črne barve je :zmeden:

lp, lara

(odgovor članu Marijana P.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   mestni in družinski avto
11.8.2005 13:11:00   
Timotej
Mi imamo cliota (za mestno vožnjo, vrtec, trgovino itd), pa xsaro picaso (moj 8)za teren in družinske izlete, morje...Super kombinacija.

(odgovor članu Marijana P.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mestni in družinski avto
11.8.2005 13:11:26   
Anonimen
Za mestnega imamo kalosa (moj avto), družinski pa je laguna karavan (možev avto). Čeprav delava v isti zgradbi se voziva v službo vsak s svojim :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:, ker je moj delovnik (tako rada izjavim to besedo) drseč.

(odgovor članu Marijana P.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   mestni in družinski avto
11.8.2005 13:21:43   
bena
Tudi midva imava dva avtomobila, manjšega (cliota) in večjega (vectro). Se mi zdi, da v vsakem primeru, tudi če nimaš otroka, potrebuješ en avto z večjim prtljažnikom že za dopust ali večje nakupe. Midva greva pogostokrat čez vikend na obisk k mojim staršem in večkrat peljeva zraven tudi kakšno odvečno ropotijo, ki je v stanovanju nimava kam dati. Takrat še posebno pride prav velik prtljažnik. Sprva, ko sva kupila še cliota se mi je zdelo, da sva ga kupila čisto odveč, saj se v službo voziva skupaj tako, da sva cliota rabila mogoče enkrat na 14 dni, ko sva pač istočasno šla kam vsak po svoje. Sedaj, ko pa pričakujeva dojenčka in bom jaz v času porodniške doma, pa bo drugi avto prišel ful prav, ker bi drugače jaz sicer morala biti skoz doma, saj ne bi imela avta, da bi se z dojenčkom zapeljala kam na obisk ali v trgovino.

(odgovor članu Marijana P.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mestni in družinski avto
11.8.2005 13:33:55   
ninocka
Mi2 mava pa mondeota karavana (druzinski avto) in accenta (za katerega pa ugotavljava, da je prevelik, pa prevec mocno masino ma in posledicno tudi visje zavarovanje). Trenutno se odlocava a bi ga prodala, ampak nama je tko hudo, ker je avto ful ohranjen in ima vse (ABS, klimo, centralno...), dobila ne bi zanga pa nic.

Bi pa jst mela kaksnega matiza al pa puntota za po mestu, ker s tem karavanom it v center LJ je groza ;)

(odgovor članu Marijana P.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mestni in družinski avto
11.8.2005 14:03:38   
evci
MIDVA PA SAM FIAT CINQUECENTO!

(odgovor članu Marijana P.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mestni in družinski avto
11.8.2005 14:34:13   
Manuella
Pri nas je pa takole. Moj ima VW Polo, star ene 7 let, brez klime, elektrike ali cesa podobnega, jaz pa imam Golfa IV. Golfa uporabljam jaz za v sluzbo, pa kot druzinski avto nam je... ampak za moje pojme cisto premajhen ( za vecjega pa ni denarja ). Imava pa avtomobile se od samskih dni.... jaz sicer navijam za enoprostorca ali vsaj karavana... pa se moj :love: ne da.:)-

(odgovor članu Marijana P.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   mestni in družinski avto
11.8.2005 14:59:34   
Iren@
Twingo in laguna karavan sta za nas najboljši rešitvi, v karavana spravimo vse in še dve psički po vrhu.

(odgovor članu Marijana P.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   mestni in družinski avto
11.8.2005 15:09:50   
Anonimen
Ej ninocka, Matičko je super. Jaz ga vozim že 6 let. Ga ne dam za nič na svetu. Parkiraš kamor hočeš, obrneš skor na mestu....ma še v mišjo luknjo lahko zapelješ. Ni pa to avto za relacije :)-:)-:)-

(odgovor članu Marijana P.)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?