Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!!
. Jaz grem naslednji teden po nakupih- medikamentov, potem pa začnemo s sprejem konec meseca. Ampak kot že rečeno, pričakujem 5 pred 12
... to bi bil scenarij za happy end
in čakalna doba, za vsako stvar čakaš, pa čeprav si naročen ob uri, klinika je neorganizirana do konca. Vidim, da ste vse tako mlade, jaz imam pa številsko kako desetletje več
počutim se pa seveda zelo mlada.
naproti.
, boš vidla kok bo luštn...jst se s tem sprejom prov zabavam
...
.
, ker nas bo ful firbec kolk mlada si
. Te bomo že enkrat dobile
(ki trenutno veselo nabija v moj mehur) en velik žarek upanja ter en debel objem
) je ok za sprostitev - pazi, da masiraš nežno! Učinka pa mislim, da ni. Če Karmen še dolgo ne bo z dopusta, pa mislim, da je ena dobra tudi na Bledu (Špelka je hodila k njej - jo jaz lahko prosim za naslov ali tel.št.). Te bo tvoj dragi mimogrede še na "kremšnito" peljal
.
, zdaj po aglurabu, pa se mi vse skupi gabi in ni šans, da kak grižljaj v želodec dam
, pa naj si stara ali mlada. Upam, da nisi zamerila in da maš zdaj z roko tolk dela, da te ni nič na RR. Pa da nam boš še naprej stala ob strani. Vidve z vampirko sta bile naše druge matere, zmeri sta našle pravo besedo .