Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
				                        
Natisni
		
		  
 ). Potem jih zložim na pladenj, oz.kar na peki papir, in v pečico na 240°c, za 15-20 minut ali več, če še ne zgledajo pečene. Čim imaš manj stopinj, se ti precej podaljša čas pečenja. Nič ni hudega, če je koža malo zažgana, saj gre itak dol.Potem jih dam v hermetično zaprto posodo, da se počasi ohlaja. Čez nekaj časa jih vzamem ven in olupim - zato ta postopek, ker le tako gre koža sama in enostavno dol. Jaz jih dam ohlajene kar direkt v zmrzovalnik, ker so odtajane čisto take kot sveže. Začinim z oljem, kisom (ali limonino lupino), soljo, česnom in petršiljem. Pustim nekaj časa stati, preden dam na mizo. njami. Dobro da si me spomnila.
  
			

