Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

! Ga odcediš in ko se malo ohladi, ji očistiš kosti in kožo. Pazljivo pri ta malih kosteh! Joj, pozabla: vode ne zavrži, rabila jo boš! V lonec dej majhne koščke bakalaja in začne se tolčenje. Mi uporabljamo kar ta leseno "kladivo", ki se rabi tudi za pire. Dodajaš mu malo tiste vode od prej in toplo olivno olje, v katerem si segrela malo česna (česen vrži proč, daš ga samo da olje malo zadiši). Mi ga kar precej tolčemo! Kakšno urco se nas menjava kar 3-4 tolkačev. Vmes seveda tudi poskušamo, kako nastaja. Če pa vidimo, da se nam kaj preveč ne mehča, ga zavrtimo v mikserju
. Ampak čisto malo. Paštetka nam ni všeč. raje imamo, da so tu pa tam še koščki.

