Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jaz sem pa brala, da orgazem najbolj prekrvavi maternico in ful pomaga pri vgnezitvi. OK najbrž kaj podivjanega nebi blo lih dobr ampak z občutkom...kaj pa vem...jaz še nisem probala.
Ups mate prav, sem čist zamešala, ker je rekla, da si da danes še eno injekcijo (sem mislila, da si moraš še hormonsko dat danes). Sorčy.
. Ampak jaz se ne dam
. Bom se ovila okrog sebe in ni zlomk, da je ne dosežem in nabodem
.
.
, pridna! Super, še malo...
Samo ne vem, kako ti bo kaj všeč.
Stopko pa definitivno danes. Ni Reš nč na list napisal? Do večera se pa lahko še piva naliješ, ne boš pol nč stopke čutla
če na GK dajo pomirjevalo za zvečer, pol tudi en persen ne bi smel škodit. Pismo, do pred enim tednom skor nisem vedla, kaj to je, zdaj pa že reklamo delam
..ja za vse je 1x prviš, pravjo
, ker gre ena na operacijo, druga v penzijo in se mi pač fer zdi, da jim povem, da mogoče še mene ne bo... In v ponedeljek že pride ena za nadomeščanje.... v bistvu je potreba v vsakem primeru...
ampak sadno zelenjaven - pomaranče in korenček...upam, da to gre skupaj