Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 19:20:18
|
|
|
|
zvesta
|
Ker je z zelenjavo zdaj revščina v hladilniku trenutno. Pa ker sem si včeraj ful sadja nakupla, ker se mi je takrat fajn zdelo. Zdaj se mi pa ne več. Ma, bom že preživela. Saj je samo vsak 4. dan.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 19:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker je z zelenjavo zdaj revščina v hladilniku trenutno. Aja, samo to. Ne se prevec mucit....ker od pretiranega truda clovek lacen rata .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 20:14:42
|
|
|
|
Rubin.
|
A ze? Kako od prilike pa zgledajo? Ostali imajo že od prej škornje tam, naša mala miss pa je čisto sveža pa še nima. Sicer pa mislim, da jih še ne bo rabila kmalu, ampak kaj veš. V tem vrtcu prakticirajo, da so zunaj ob vsakem vremenu (no ob extremih glih ne), zato je fajn če jih ima. Kakšne so? Vse sorte od črtastih, do pikčastih, do srčkastih, s punčkami, porisanimi.... Res velika izbira, če boš hodila kje mimo, zavij noter.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 20:21:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšne so? Vse sorte od črtastih, do pikčastih, do srčkastih, s punčkami, porisanimi.... A so ti lepe? Ker meni se takooooooooo ne da po trgovinah hodit...Pa prav za zimo ze gledas, te, tople skorenjcke?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 20:21:48
|
|
|
|
Udb
|
Dan.Jst sm tkooo zmatrana.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 20:22:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sm tkooo zmatrana Tudi jaz danes... A je bil naporen vrtec?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 20:32:04
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jst sm tkooo zmatrana Tudi jaz danes... A je bil naporen vrtec? Ej do kosila je bil danes čisto brez problemov!! OK, edin zjutrej mal joka.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 20:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 21:20:57
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kakšne so? Vse sorte od črtastih, do pikčastih, do srčkastih, s punčkami, porisanimi.... A so ti lepe? Ker meni se takooooooooo ne da po trgovinah hodit...Pa prav za zimo ze gledas, te, tople skorenjcke? Sej te nisem mislila po trgovinah poslat , samo v Massa. Ja so mi bile ene všeč, samo z malo miss nisva delili istega mnenja, ampak je oz. bi obvejala njena - iz preprostega razloga, ker jih bo ona nosila. Ne, ne zimske, one za po lužah skakat, sej veš čof, čof, čof.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 21:33:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej te nisem mislila po trgovinah poslat , samo v Massa. Kje pa je, v MB?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 21:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja so mi bile ene všeč, samo z malo miss nisva delili istega mnenja, ampak je oz. bi obvejala njena - iz preprostega razloga, ker jih bo ona nosila. Nikoli dozivela cesa tega .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 22:42:21
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sej te nisem mislila po trgovinah poslat , samo v Massa. Kje pa je, v MB? MASS A boš kaj tu okoli hodila? Mi smo bili v Planetu Tuš, je pa tudi v centru Mb. Sicer ga imaš v Lj tudi - poglej link.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 3.9.2008 22:44:45 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 9:37:01
|
|
|
|
zvesta
|
Elou.... Roke mam do kolen, podočnjake pa lahko za pas zatlačim...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 14:48:34
|
|
|
|
Rubin.
|
Roke mam do kolen, podočnjake pa lahko za pas zatlačim... A tako luštno zgledaš? Mene se pa prehlad loteva .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 14:56:24
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Mene se pa prehlad loteva . Ojej... No, tudi mi smo dobili za darilo v vrtcu zelen smrkelj. Kaj delaš jutri dopoldne?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 15:13:21
|
|
|
|
Rubin.
|
Kaj delaš jutri dopoldne? Imaš kakšne plane z menoj?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 17:20:18
|
|
|
|
Pikec
|
Ajm bek in rit me boli.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 17:24:08
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Kaj delaš jutri dopoldne? Imaš kakšne plane z menoj? mogoče...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 17:26:32
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ajm bek in rit me boli. kje si pa bla? pogrešali smo te...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 17:37:13
|
|
|
|
Pikec
|
bolana... lepo lepo da sem bila pogršana Vrhunec tedna: kamera v tazadni
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 17:43:01
|
|
|
|
zvesta
|
ojej... Pa je zdaj bolje? Je bilo kaj resnega? Tega s kamero pa je mene najbolj strah.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 17:50:09
|
|
|
|
Pikec
|
Eh mene so tud strašil taprvič. Pa lahk rečem, da je bil marsikteri ginekološki pregled huj. Še seks marsikdaj. Ma nč nezdrava prehrana in štoflc v tazadni
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 17:53:01
|
|
|
|
zvesta
|
Samo da je boljše...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:08:38
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Samo da je boljše...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jezesmarija, Pikc. A si v redu? Razen tazadnje ?
|
|
|
Inhalator katere znamke je najboljši?poopekInhalator katere znamke je najboljši?medikoel ME 100 (
64%)

laica 2003W (
10%)

Kompresijski inhalator NE-C28-E Omron (
7%)

Membranski inhalator SE 1700 (
19%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!