Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 18:23:54
|
|
|
|
Šarki
|
čao bejba! mi pa še čakamo na obvestilo, če je tamala vpisana... pol pa začnem veselo službo iskat komej čakam, me tko razganja
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 8:34:45
|
|
|
|
Rubin.
|
Dobro jutro :). Jaz grem likat, za spremembo dopoldan, se mi katera pridruži . Sicer pa lepši dan:
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 9:10:36
|
|
|
|
zvesta
|
Jutro! Sem bla že v vrtcu (dveh vrtcih), na CSD, v pekarni, na pošti. Izak je danes jokal, ko sem šla. Ker me je videl iti. Malo mi je hudo, ampak tudi on mora enkrat videti, da ne bom vsako jutro se tam igrala z njim. Grem pa vseeno danes po kosilu še ponj, jutri pa bo ostal cel dan. Zdaj grem pa še kaj pomigat naokrog po stanovanju.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 13:15:53
|
|
|
|
zvesta
|
Kje ste vse? Jaz sem že skuhala juho, malček spi, stroj pere. Malo mi je dolgčas.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 13:58:52
|
|
|
|
Rubin.
|
Ženske moje zlate, sploh ne veste, kako sem vesela, da se stanje v vrtcu vidno izboljšuje. Lara gre rada v vrtec, tudi ostane tam z lahkoto, nič ne joče, danes se je že celo igrala z dvema deklicama in pojedla ves zajtrk . Vzgojiteljica je rekla, da je tudi sama presenečena, da se je tako lepo vklopila in tudi ostali, ki so skupaj že od začetka so jo začeli sprejemati. Kamen, kaj kamen skala se mi je odvalila od srca. Ko sem danes prišla po njo, je seveda takoj pritekla k meni, ampak ne po tolažbo, tako kot včeraj ampak, da mi pove, da plešejo in da naj jo še malo počakam . Kaj naj rečem, ni boljšega. Kako pa kaj ostali začetniki? Danes je pasje vroče, zato namesto pop. kave:
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 3.9.2008 13:59:38 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 16:03:53
|
|
|
|
malenaa
|
jaz osebno bi šla takoj nazaj v vrtec, namesto da se morem zdaj učit za izpite a se mi kdo pridruži
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 16:21:20
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa jaz osebno bi šla takoj nazaj v vrtec, namesto da se morem zdaj učit za izpite a se mi kdo pridruži me, meeeeeeeeeeeee....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 16:22:54
|
|
|
|
malenaa
|
dobrodošli v vrtcu Ringaraja
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 17:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kako sem vesela, da se stanje v vrtcu vidno izboljšuje. Lara gre rada v vrtec No vidis
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 17:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa kaj ostali začetniki? V kiklici .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 18:07:10
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa jaz osebno bi šla takoj nazaj v vrtec, namesto da se morem zdaj učit za izpite a se mi kdo pridruži Niti pod razno.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 18:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
a se mi kdo pridruži Pa kaj se . Saj ze malecka ve, da mama ne spada v vrtec.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 18:26:01
|
|
|
|
malenaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa kaj se . Saj ze malecka ve, da mama ne spada v vrtec. ja, kdo nas bo pa čuval
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 18:30:53
|
|
|
|
zvesta
|
jaz bom umrla.... sovražim sadje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 18:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bom umrla.... Samo to ne, je tako lepo vreme naovedano za naslednje dni :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 18:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
sovražim sadje Kaj pa rada jes?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 18:34:00
|
|
|
|
zvesta
|
še kaj druga v dnevu kot sadje... lačna sem...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 18:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
še kaj druga v dnevu kot sadje... A imas kaksno locevalno dieto, al kaj takega?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 18:55:41
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta še kaj druga v dnevu kot sadje... lačna sem... A bi raje zelenjavo?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 18:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta še kaj druga v dnevu kot sadje... lačna sem... A bi raje zelenjavo? O, full lepo zgleda :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 19:06:18
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja sem se kar potrudila z aranžiranjem. Samo kaj ko dvomim, da bo Zvesti zadišalo, če ji sadje "smrdi". Danes popoldan smo šli kupiti nove škornje za v vrtec. In imajo v Massu kar lepo izbiro takih full kjut. Pa mala miss izbira, izbira, izbira, no na koncu pa ene le izbere. Se že oddahneva, no končno, potem pa reče, veš mami sej jih ne rabim, ker jih imam že doma. Pa ji rečem, ja pa te bodo za v vrtec. Ne, bom kar one od doma vzela. Pa smo šli brez škornjev domov. Ko bi je le to ostalo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 19:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo kaj ko dvomim, da bo Zvesti zadišalo, če ji sadje "smrdi". Je ze usla.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 19:09:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes popoldan smo šli kupiti nove škornje za v vrtec. In imajo v Massu kar lepo izbiro takih full kjut. A ze? Kako od prilike pa zgledajo?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 19:16:16
|
|
|
|
zvesta
|
Evo me.. Ja, na ločevalni sem... In zelenjavo imam rajši kot sadje. zato hvala Rubin. Zdaj grem pa spat, da bo čim prej jutri in meso. Res sem utrujena.... In zebe me... Ampak to pomeni, da se maščobice topijo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.9.2008 19:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
In zelenjavo imam rajši kot sadje. Zakaj se pa pol s sadjem matras?
|
|
|
HujšanjeTeya*D.Ali menite, da je hujšanje težko dosegljiv cilj?DA (
59%)

NE (
16%)

NE VEM (
4%)

NISEM NIKOLI HUJŠAL/A (
14%)

ZAME NE (
7%)
Število vseh glasov: 433Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!