Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Da si ti edina, ki nimaš interneta v službi. Saj ga imam, da ne boste mislili, da sem za luno .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 21:03:14
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Da si ti edina, ki nimaš interneta v službi. Saj ga imam, da ne boste mislili, da sem za luno . No potem pa to dobro skrivaš.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 21:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Da si ti edina, ki nimaš interneta v službi. Saj ga imam, da ne boste mislili, da sem za luno . No potem pa to dobro skrivaš. Ah ne, med sluzbo grem kar na konkretno kavo, ce imam cas. Pa itak nimam navade privat srfat; grem raje normalno domov. Kaj pa vem.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 21:20:42
|
|
|
|
malenaa
|
če me kdo slučajno pogreša sem zalepljena v zvestin blog tak sem not padla da se komaj diham
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 21:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
če me kdo slučajno pogreša sem zalepljena v zvestin blog tak sem not padla da se komaj diham Pripravimo resilni jopic?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 21:34:13
|
|
|
|
malenaa
|
rajsi enega vrei dedca, da mi bo dal umetno dihanje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 21:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
rajsi enega vrei dedca, da mi bo dal umetno dihanje A ne bi bilo to malo nevarno ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 21:40:14
|
|
|
|
malenaa
|
zakaj pa, a da bi luknjo kje zgrešo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 23:53:53
|
|
|
|
malenaa
|
ga ni blo, decko ni priso punce, slabo skrbite za mene drugače pa zvesta - blogec smo prebrali, pa živi ostali CELEGA - se vidi da se mi učit ne da za izpite samo Izak pa je pravi cukerček. zdaj pa grem malo še za knjige, sem si prej malo Jugo-muzike privoščla - Dara Bubamara, Seka Aleksič pa Lepa Brena, čeprav tega ne poslušam nekaj me daje LENOBA
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 7:45:19
|
|
|
|
Šarki
|
Ob 8 sem ga dostavila, ob 9 poklicala in je rekla naj ga kar pridem iskat. SE pravi - 1 uro je stal pri vratih in tulil in spraševal kdaj mamica pride hahahaaaaaaaaaaaa si ga kar predstavljam
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 9:05:12
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi Ob 8 sem ga dostavila, ob 9 poklicala in je rekla naj ga kar pridem iskat. SE pravi - 1 uro je stal pri vratih in tulil in spraševal kdaj mamica pride hahahaaaaaaaaaaaa si ga kar predstavljam In kaj je tu smešnega
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 9:52:42
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa drugače pa zvesta - blogec smo prebrali, pa živi ostali CELEGA - se vidi da se mi učit ne da za izpite samo Izak pa je pravi cukerček. da se ti je dalo? hmmm?? jaz sme pa tak zgubljena... dete je v vrtcu, jaz pa se nimam kam dat.... Grem cote dat v stroj...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 9:54:58
|
|
|
|
Rubin.
|
jaz sme pa tak zgubljena... Sva že dve . Jaz sem zdaj začela kuhat, da bo moje dete imelo kaj za jest, ker v vrtcu nič ne je . Upam, da bo danes kaj bolje, grem ob 11h po njo. Sem se pogovorila z vzgojiteljico, pa me zanima, če kakšen učinek.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 9:58:28
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz pa še ne bom kuhala, ker bom videla, če bo tam jedel... pa tudi če ne bo, vem, da bo že na poti domov zakomiral, ker je to njegova ura za spanje.... bo kosilo okrog 13h...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 9:59:21
|
|
|
|
Udb
|
Ojla. Pri nas je napredek v vrtcu. Je bil tam od 7 pa do 9.20. In se je celo igral!! In samo zjutraj jokal. Jedel sicer ni, ampak to verjetno zato ker je zbirčna metka. Jutri bo imel pa podaljšano do kosila.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 10:00:04
|
|
|
|
zvesta
|
Bravo mišek!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 10:04:40
|
|
|
|
Rubin.
|
Super Udb, naj le tako ostane oz. se še izboljša, jaz sem še na trnih, kako je. Midve pa greva potem v knjižnico in prideva okoli 13h domov na kosilo, zato sedaj kuham. Nič se moram še h kakšnem delu spravit, da mi mine te 3/4 ure. Sicer pa sem se tudi jaz logirala pri Zvesti, je šlo, čeprav prvič .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 10:06:01
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Sicer pa sem se tudi jaz logirala pri Zvesti, je šlo, čeprav prvič . Sem ti rekla... Da znaš.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 12:22:40
|
|
|
|
zvesta
|
Tako, Izak je doma. Baje je jokal, ker so jokali tudi drugi. Vzgojiteljica se še ni znala odločiti, ali naj jutri ostane že cel dan, ali naj pridem spet po kosilu. Drugače pa je, ko sem pričla, sam pridno jedel pri mizi. Sem se hitro skrila, da je lahko v miru dokončal. Ko pa sem se mu pokazala, sem pa dobila najlepši nasmešek. Obraz mu je kar zažarel. Ampak kljubb vsemu je moral še avtoček malo zapeljat po igralnici. Je pa revše na poti domov v vozičku vsake toliko zaihtel. Pa ga je na pol poti pobralo, tako da sem ga doma samo slekla in spi kot angelček.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 12:36:34
|
|
|
|
malenaa
|
zvesta, če sem pa not v tvoj blog včeraj padla, me je tak pritegnilo. Sicer pa je vsak izgovor da se učit ne rabiš, saj si dala to skozi
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 14:48:16
|
|
|
|
Rubin.
|
Ufff, danes je bilo že bolje . Nič ni jokala in celo pojedla nekaj zajtrka . Z vzgojiteljico sem se pogovorila glede incdenta in jo prosila naj novičkom posveča malo več pozornosti in očitno je padlo na plodna tla. Čeprav takšnega objema in mamiiiii, se ne spomnim, da sem kdaj dobila, pa me objema vsak dan . No sedaj mi je že malce lažje pri srcu. In ja je rekla, da jutri tudi gre.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 14:50:46
|
|
|
|
zvesta
|
Super, Rubin.! Naš se je pa zbudil prej lačen in žejen. Pa samo carta se danes. In jaz z njim.
< Sporočilo je popravil zvesta -- 2.9.2008 14:51:06 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 15:44:48
|
|
|
|
Rubin.
|
Pa samo carta se danes. In jaz z njim. A ni to najlepše ? Še prehitro bodo prišli časi, ko bodo rekli, da so preveliki za cartanje, zato jaz tudi izkoristim vsako priložnost, ki se mi ponudi.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 2.9.2008 15:45:38 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 17:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober popoldan :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.9.2008 18:20:46
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Dober popoldan :). Me veseli. :)
|
|
|
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
19%)

lana (
31%)

neža (
50%)
Število vseh glasov: 112Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!