Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:21:21
|
|
|
|
Udb
|
Ob 8 sem ga dostavila, ob 9 poklicala in je rekla naj ga kar pridem iskat. SE pravi - 1 uro je stal pri vratih in tulil in spraševal kdaj mamica pride. Nič ni pomagalo. No, sem ga šla iskat. Ufff. Pa najbrž ne rabim povedati, da sva se prej vse pomenila in po tem tudi. Bomo videli kako bo jutri.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa je pikec? a smo dost navijale, pa zdaj seksa Al se je pa pod kovter skrila
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
SE pravi - 1 uro je stal pri vratih in tulil in spraševal kdaj mamica pride Ojoj . A ni bil se nikoli v drugem varstvu kot doma?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:23:29
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II SE pravi - 1 uro je stal pri vratih in tulil in spraševal kdaj mamica pride Ojoj . A ni bil se nikoli v drugem varstvu kot doma? Ne. Samo pri obeh babicah.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:23:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne. Samo pri obeh babicah. Ojoj, potem pa zna biti šok. Koliko pa imas casa za uvajanje?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:25:01
|
|
|
|
Udb
|
Uvajanje? Kaj je to? Pri nas namreč nimajo opcije da bi ostal ti mal v vrtcu z otrokom. Kar se pa tiče tega, kulk lahko v službi manjkam...jah, pač bom pa naj mislijo kar hočejo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:25:37
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ajoj, udb, a pri vas tudi? joj, da se en pokvari vrtec še pri nas.... do seaj je šlo čudežno lepo vse skozi... Kolegičin sin je star 15 mesecev in je tudi danes šel prvič v vrtec, ni bilo nobenih težav, po kosilu je prišla po njega, pa je vzgojiteljicam dajal lubčke . Mogoče pa bo pri tebi tuti fruti. Lahko pa pride kasneje. Upajmo na najboljše. No naši mali miss se še ni tako zamerlo, je rekla da gre jutri spet . Verjetno smo mame bolj tiste, ki težje prebolimo, da otroci odraščajo . In mič, pri vas je še vedno aktualna šminka?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Nasa bejba pravi, da je lusno v vrtcu, da imajo bebice (dojencke). Pa sem rekla, da grem tudi jaz v vrtec, ne vec v sluzbo. Samo pravi, da sem velika in da velike mame ne hodijo v vrtec. Kaj čem. Upam, da si ne premisli .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas namreč nimajo opcije da bi ostal ti mal v vrtcu z otrokom A cisto nic
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
je rekla da gre jutri spet Bravo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:27:08
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. je rekla da gre jutri spet Ja, MArcel je tut reku da gre jutri spet in da ne bo nič jokal. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:27:21
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Kaj pa če bi namesto da si lačna, pojedla kaj nekaloričnega. Mislim, ko sem jaz lačna mi gredo same bedarije po glavi - v zvezi s hrano, da ne bo pomote. ne, ne... sja mi ni problem zdržat. Sem mela večerjo ob 17h. Za hujsanje, ne? Al se ne sme? Aja, to... To pa z veseljem. priporočam se.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
In mič, pri vas je še vedno aktualna šminka? Ne, zdaj je cas za resnost in primerno oblacanje za v vrtec .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:29:03
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Uvajanje? Kaj je to? Pri nas namreč nimajo opcije da bi ostal ti mal v vrtcu z otrokom. Kar se pa tiče tega, kulk lahko v službi manjkam...jah, pač bom pa naj mislijo kar hočejo. tega pa jaz ne razumem... mi smo dobili prav dopis domov, da naj prvi dan ne pustimo otroka kar samega, ker je to zanj šok, ki lahko pomeni tudi popolno zavrnitev vrtca.... je pa kolegica v enem vrtcu morala podpisati, da če se otrok v treh tednih ne aklimatizira, da ga ima vrtec pravico izpisati
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, ko sem jaz lačna mi gredo same bedarije po glavi - v zvezi s hrano, da ne bo pomote To itak . Zvesta, da ti nekaj recem. Ves, jaz FULL rada jem...in ker nocem biti debela in bolna, moram jesti vsaj priblizno pametno.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:29:53
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Udb Uvajanje? Kaj je to? Pri nas namreč nimajo opcije da bi ostal ti mal v vrtcu z otrokom. Kar se pa tiče tega, kulk lahko v službi manjkam...jah, pač bom pa naj mislijo kar hočejo. tega pa jaz ne razumem... mi smo dobili prav dopis domov, da naj prvi dan ne pustimo otroka kar samega, ker je to zanj šok, ki lahko pomeni tudi popolno zavrnitev vrtca.... je pa kolegica v enem vrtcu morala podpisati, da če se otrok v treh tednih ne aklimatizira, da ga ima vrtec pravico izpisati No, ne vem. Pri nas imajo zgleda drug princip.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
da če se otrok v treh tednih ne aklimatizira, da ga ima vrtec pravico izpisati A ti to resno?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:31:27
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II da če se otrok v treh tednih ne aklimatizira, da ga ima vrtec pravico izpisati A ti to resno? ja, žal čisto resno.... nek montesori vrtec v MB
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:32:16
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Udb Uvajanje? Kaj je to? Pri nas namreč nimajo opcije da bi ostal ti mal v vrtcu z otrokom. Kar se pa tiče tega, kulk lahko v službi manjkam...jah, pač bom pa naj mislijo kar hočejo. tega pa jaz ne razumem... mi smo dobili prav dopis domov, da naj prvi dan ne pustimo otroka kar samega, ker je to zanj šok, ki lahko pomeni tudi popolno zavrnitev vrtca.... je pa kolegica v enem vrtcu morala podpisati, da če se otrok v treh tednih ne aklimatizira, da ga ima vrtec pravico izpisati No, ne vem. Pri nas imajo zgleda drug princip. aha, obstaja pa še tretji princip, kjer zahtevajo 3-tedensko postopno uvajanje...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:32:27
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Ob 8 sem ga dostavila, ob 9 poklicala in je rekla naj ga kar pridem iskat. SE pravi - 1 uro je stal pri vratih in tulil in spraševal kdaj mamica pride. Nič ni pomagalo. No, sem ga šla iskat. Ufff. Pa najbrž ne rabim povedati, da sva se prej vse pomenila in po tem tudi. Bomo videli kako bo jutri. O hudič. Jaz sem tudi mislila, da večji so lažje je, pa zgleda da to ne drži za vse. Ne. Samo pri obeh babicah. Naša še to ni nikoli bla . Uvajanje? Kaj je to? Pri nas namreč nimajo opcije da bi ostal ti mal v vrtcu z otrokom. To pa ni prav. Vsi starši imamo PRAVICO do uvajanja otroka, tako mi je povedala naša vzgojteljica, potem verjetno to nekje temelji. Je pa res, da si vrtci kar sami prirejajo kakor jim paše.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:32:41
|
|
|
|
Shorty_
|
a mi pride katera zlikat??
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:33:40
|
|
|
|
Rubin.
|
in primerno oblacanje za v vrtec . In upošteva tvoje modne nasvete? Včasih si bila aktualna na modi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:33:56
|
|
|
|
malenaa
|
malenaa, kje se pa ti skrivas? padla sem v bano in nisem mogla vstat, ker je bila tak fajn topla voda, da sem skoraj zaspala not znano kaj
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
aha, obstaja pa še tretji princip, kjer zahtevajo 3-tedensko postopno uvajanje... Ma, bv, ko bi le lahko upostevali princip, da so otroci tudi razlicni...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:34:23
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty a mi pride katera zlikat?? hmmm... čaki da razmislim.... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
|
|
|
kresovanjeLelly28 RRAli peljete svojega otroka na kresovanje?da (
50%)

ne (
50%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!