Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II No upam da bo tekom tedna bolje. Ja, ves da bo, vsak rabi svoj cas, eni prej, drugi kasneje. Tebi se ne mudi v sluzbo, ne? Torej se ne rabis sekirat. Lepo si vzemi dovolj casa in po korakih, step by step, nic hitet. Tri tedne rabimo, da se navadimo novega, tako da imas casa vec kot dovolj. Jaz po dopustu rabim en teden (pa ne sefom povedat ), da pridem k sebi. Tako da daj ji cas :). Hvala mič Težko se ji je navadit, sploh zato, ker je zelo čustvena in čutna oseba, če vidi da je kdo žalosten, ga gre potolažit, pobožat otroka ipd. In danes se je zgodil en incident (sej ne vem kako bi temu rekla), je pobožala enega fantka in ta jo je nazaj udaril. Sicer se ji je potem opravičil, ampak vseeno ni tega navajena. Mi se doma non stop crkljamo, božamo, lubčkamo, sedaj pa za to dobi udarec. Hočem povedat, da še nima nobenih slabih izkušenj z otroci in je to zanjo šok. Mi je pa to res čudna reakcija na dotik. Razumem, da večina otrok, noče dotikanja drugih, ampak so že toliko veliki, da bi lahko to povedali. Večinoma so 4 letniki, le 4 novinčki so tri.
|