Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.8.2008 19:51:31
|
|
|
|
malenaa
|
ahoj vsem no, če še diha katera zvesta - danes sem v vaših koncih bila. sma bila z dragim pri njegovi teti. se je bilo treba malo na kavico povabit ker se ze ful dolgo nismo vidli - od včeraj, ko smo bili na pogrebu. pač življenje teče dalje....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.8.2008 19:57:31
|
|
|
|
zvesta
|
hmmm... drugič se pa ustavi kaj... vse hodite mimo mene, ustavi se pa ne nobena
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.8.2008 20:07:54
|
|
|
|
malenaa
|
če pa ne vem, kje si točno najboljše da kar sredi ceste stojiš pa mahaš vsakemu
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.8.2008 20:09:42
|
|
|
|
Šarki
|
mi imamo pa novega družinskega člana
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.8.2008 20:17:07
|
|
|
|
Rubin.
|
vse hodite mimo mene, ustavi se pa ne nobena Ko bo avtocesta dokončana, bo še slabše. Evo malo za lušte, pol pa res grem:
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.8.2008 20:17:27
|
|
|
|
malenaa
|
tanchi - mi pa 6 manj smo se jih komaj znebili - ptičev,d a ne bo pomete
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.8.2008 20:22:58
|
|
|
|
zvesta
|
Rubin, vidim samo napake, slik pa ne. :(
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.8.2008 20:24:27
|
|
|
|
malenaa
|
jaz sem jih prej vidla, zdaj pa tudi več ne:(
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 16:41:07
|
|
|
|
Rubin.
|
Ena popoldanska kavica :
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 16:43:08
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Rubin, vidim samo napake, slik pa ne. :( Jaz vidim slike.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 16:49:22
|
|
|
|
zvesta
|
popoldansko kavo vidim, slik od včeraj pa ne. V okvirčkih piše napaka.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 16:54:46
|
|
|
|
Rubin.
|
Bom dala v album . Se že pripravljaš na jutri? Sicer pa sem ti pozabila napisat, kako lepo, da si si vzela teden dni dopusta za uvajanje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 17:09:38
|
|
|
|
zvesta
|
Ja, ali pa pošlji na mejl :) Ja, se mi zdi čisto normalno, da otroka počasi in brez velikega šoka uvedem. Saj mu ne bo lahko. Pravkar printam sliko za na omarico v vrtcu, pa torbo moram pripravit s pleničkami, robčki, oblačili.... Ja, definitivno se pripravljam. :)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 17:35:18
|
|
|
|
Rubin.
|
Mi imamo nahrbtnik že pripravljen . Ne pozabi na zdr. potrdilo (!), na to me je vzgojiteljica posebej opozorila, ker brez njega otroka ne smejo sprejet. Sigurno pa bo za Izaka težje, kot za našo, ker je mlajši in mu je težje dopovedati, da boš prišla ponj, nekaj časa traja. Kako dolgo bo pa v vrtcu? Pri nas bo zaenkrat 4 ure, dokler ne dobim službe (upam, da jo čim kasneje ). Sicer pa bom jutri mislila nate. Jaz pa prvi teden verjetno ne bom vedela kam se naj dam, glede na to, da že dobra tri leta nisem bila skoraj nič sama . Eh, bom že preživela - moram si naredit načrt.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 31.8.2008 17:37:41 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 17:42:20
|
|
|
|
zvesta
|
Mi bomo še videli koliko časa bo v vrtcu. Najmanj od 8h do 14h. Bomo videli kako težko bo zanj in če bo sila, bo hodila babica ponj ob 14h. No, če bo nam uspelo, da bo kateri dan že cel dan v vrtcu, potem se lahko tudi medve kaj dogovoriva. Da ne boš umrla od brezdelja in skrbi.. :)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 17:55:15
|
|
|
|
Šarki
|
čau...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 17:59:43
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja fajn je, če lahko pride kdo po njega po pop. spancu, da ne rabi biti celih 9 ur tam. No, meni ne bo drugega preostalo, ko bom dobila službo, ker nimam nobenih babic in dedkov v bližini. Ker pa čez dan več ne spi, se mi sedaj zdi idealno, da pridem po njo po kosilu, ker potem gredo počivat, pa vem da ne bi bila preveč zaintersirana , sicer jih HB več ne silijo spat, tako kot so nas. Jaz sem še posebej občutljiva glede vrtca, ker sama nisem rada hodila in sem mimgrede kliznila domov oz. do sosede, ki je bila doma - pazi to 3 km sam 4-letnica. No mislim, da sem res izbrala dober vrtec, obe vzgojiteljici sta mi bili že na prvi pogled všeč in to se je tekom poletja še okrepilo. Ja ti samo pokliči, ko boš imela čas, sej sem rekla nič se ne mudi, bom pa te vesela .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 18:01:13
|
|
|
|
Rubin.
|
- Sta z možem šla kdaj ločeno na dopust? - Sva, lani, in bilo mi je zelo všeč. - Pa možu? - Ne vem, ga še ni nazaj... A je že prišel nazaj?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 19:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, čau :). Rubin s piko, dobrodosla v realnost. Ste se imeli fajn? Nasa bejba gre tudi jutri v vrtec; sicer je ze spomladi nekaj hodila, kadar je bil cas; upam, da ni cez poletje vsega pozabila. Meni je crknil internet ...ampak....sem nasla brezzicno povezavo in kocno spoznala misterij wireless. Sama nad sabo sem navdusena. Dejte se ve mal ploskat . Samo pocasi dela...tako da danes ne bo nic s cvekom...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 19:56:41
|
|
|
|
Šarki
|
mič jest pa za tamalo sploh ne vem če je vpisana ta starejšo pa tok luna meče se že ceu popoldne dere GRRRRRRRR.....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 20:01:24
|
|
|
|
Udb
|
Čer. Moj otrok gre tut jutri v vrtec - prvič! Sva se vse pomenila in zmenila, tko da me prov zanima kako bo...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.8.2008 20:08:46
|
|
|
|
Rubin.
|
Rubin s piko, dobrodosla v realnost. Ste se imeli fajn? Itak . Dejte se ve mal ploskat No mala miss sanja sladke sanje, mami gre pa na kauč do konca pogledat Ameriškega gangsterja. Pa držite za mene jutri, da preživim .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 31.8.2008 20:09:12 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 7:20:16
|
|
|
|
Udb
|
Joj, prišel je dan D - se pravi dan vrtca. Mami je mal živčna, otrok še ne.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 9:03:41
|
|
|
|
Rubin.
|
Meni je pa sedaj biti sami doma ful bedno . Moram se k nekemu delu spravit.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 11:44:07
|
|
|
|
zvesta
|
Hehe, rubin... Kako je miss prestala? Našo dete očitno ne rabi uvajanja. Ga rabi samo mama. Ker me v vrtcu tudi pogledal ni in sme komot šla za uro na kavo in še pol sem ga mogla prosit, da je šel domov. Zdaj pa na mrtvo spi.
|
|
|
Kako pogosto?qloqKako pogosto ste aktivni na facebooku?vsaki dan sem aktivna (
49%)

Ne nisem aktivna (
16%)

občasno pregledujem objave in delim objave (
21%)

me ne zanima saj je facebook spletno socialno omrežje zanič (
14%)
Število vseh glasov: 100Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!