Rubin.
|
Mogoče pa celo z Izakom prideva kaj naokorg. To bi bilo super, če bosta imela čas. Drugače se pa ne mudi, edino prah se nabira . Sicer pa je mala miss v Čatežu odkrila tobogane in ugani, kje sva se nahajala z dragim? Vsak pri svojem toboganu . Res je enkratna, v hotelskih sobah se počuti, kot doma, zgleda da bo prava popotnica . Se spomnim, ko smo prvič pri 1,4 l šli na dopust, me je bilo malo strah, kako bo vse skupaj. Pa pride v sobo, najprej na posteljo in skakat . Ja midve sva celo poletje hodile na uvajanje, nekje na 14 dni, tako da že dobro pozna vrtec, igrala, igralnico in obe vzgojiteljici. Se že ful veseli in se je včeraj zjutraj zbudila ob 6h in me vprašala, če greva v vrtec? Drugače pa spi do 7h, nikakor ne more dočakat. Je pa tu en keč, vedno sva bili skupaj in mislim, da še ne razume popolnoma, da bo pa sedaj brez mene tam. Ji razložim, prikima, potem pa reče, samo mama ne papa. No bomo videli. Sicer pa gremo jutri v Ruše: izgubljeni copatki, potem pa še malo pod Pohorje, ful se rada vozi po tisti progi, pa na kosilo, pa še malo crkljanja, potem bo pa že konec brezskrbnih dni . Jao čist patetična postanem . Zadnji cajt, da se spravim za likalnik .
|