Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:35:47
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ma, bv, ko bi le lahko upostevali princip, da so otroci tudi razlicni... evo, tako nekako poteka pri nas.... je pa žal tako, da vsi starši niso dobili dopusta in so trije danes ostali cel dan kar brez uvajanja
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:36:22
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty a mi pride katera zlikat?? Evo mene
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
In upošteva tvoje modne nasvete? Samo kadar se najde kombinacija, ki je skladna z mojo .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:37:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: shorty a mi pride katera zlikat?? Evo mene A bos se meni? Imam CISTO malo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa malenaa, kje se pa ti skrivas? padla sem v bano in nisem mogla vstat, ker je bila tak fajn topla voda, da sem skoraj zaspala not znano kaj A ti wireless ne vlece do tam ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ma, bv, ko bi le lahko upostevali princip, da so otroci tudi razlicni... evo, tako nekako poteka pri nas.... Sicer pa iz zakona o vrtcih: (načela predšolske vzgoje v vrtcih) Predšolska vzgoja v vrtcih je sestavni del sistema vzgoje in izobraževanja in poteka po načelih: – demokratičnosti, – pluralizma, – avtonomnosti, strokovnosti in odgovornosti zaposlenih, – enakih možnosti za otroke in starše, upoštevaje različnosti med otroki, – pravice do izbire in drugačnosti in – ohranjanja ravnotežja med raznimi vidiki otrokovega telesnega in duševnega razvoja.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:39:43
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: shorty a mi pride katera zlikat?? Evo mene A bos se meni? Imam CISTO malo. No problem, sem še v formi od sobote .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:41:04
|
|
|
|
Anonimen
|
No problem, sem še v formi od sobote Samo se posteljnino ima, ekola. A slikce so s Cateza? Dobro je urejeno . A je malecka uzivala?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:41:19
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ma, bv, ko bi le lahko upostevali princip, da so otroci tudi razlicni... evo, tako nekako poteka pri nas.... Sicer pa iz zakona o vrtcih: (načela predšolske vzgoje v vrtcih) Predšolska vzgoja v vrtcih je sestavni del sistema vzgoje in izobraževanja in poteka po načelih: – demokratičnosti, – pluralizma, – avtonomnosti, strokovnosti in odgovornosti zaposlenih, – enakih možnosti za otroke in starše, upoštevaje različnosti med otroki, – pravice do izbire in drugačnosti in – ohranjanja ravnotežja med raznimi vidiki otrokovega telesnega in duševnega razvoja. Ja, sej veš kako je med teorijo in prakso, smo že na Nesmetenju, kakšno rekli.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej veš kako je med teorijo in prakso, smo že na Nesmetenju, kakšno rekli Ja, tole samo v informacijo. Praksa je pa taka, da se eni se vedno v sluzbi samo stempljajo.Tako je bilo in tako bo. Ko cutis posledice, ti je pa zal.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:43:00
|
|
|
|
malenaa
|
zvesta - tebe pa sem si jaz čisto drugače predstavljala - kot blond teto, tak kot so večinoma "tete" v knjižnicah
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:43:52
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa zvesta - tebe pa sem si jaz čisto drugače predstavljala - kot blond teto, tak kot so večinoma "tete" v knjižnicah jaz ne poznam nobene tete v knjižnici, ki bi bla blont
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: malenaa zvesta - tebe pa sem si jaz čisto drugače predstavljala - kot blond teto, tak kot so večinoma "tete" v knjižnicah Bjonda :)))). Evo ti ideje, za stilsko preobrazbo :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:45:23
|
|
|
|
Rubin.
|
A je malecka uzivala? Ne vprašaj. Odkrila je tobogane. Potem veš kje smo bili celi dan.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:45:52
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Bjonda :)))). Evo ti ideje, za stilsko preobrazbo :). a bi rada, da me odpustijo? izgled je pomemben... sja veš ;)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
a bi rada, da me odpustijo? Neeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vprašaj. Odkrila je tobogane. Potem veš kje smo bili celi dan. Pili ste kapučino ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:46:55
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bi rada, da me odpustijo? Neeeeeeeeee se bojiš, da bi pol cele dneve tu visela, ne?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:47:16
|
|
|
|
Anonimen
|
izgled je pomemben... sja veš ;) Ja, vcasih je cisto koristno, da si blond
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
se bojiš, da bi pol cele dneve tu visela, ne? DA. Ker ze itak ne preberem vsega, kar naklofate dopoldan.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:48:01
|
|
|
|
Rubin.
|
Praksa je pa taka, da se eni se vedno v sluzbi samo stempljajo.Tako je bilo in tako bo. Ko cutis posledice, ti je pa za A veš kaj je najbolj žalostno? Da taki, delajo z otroci, ki so kot spužve. Tudi na šolah imaš takšne prof. groza.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:48:11
|
|
|
|
malenaa
|
zvesta pa mislim da so pri vas tudi blondine ja pa pri nas na Teof je tudi ena blondina, vodi pa itak mariborska pa mater se moja barva se počasoi na blond nagiba
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Da taki, delajo z otroci, ki so kot spužve. Tudi na šolah imaš takšne prof. groza. Ja, povsod so.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:50:58
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne vprašaj. Odkrila je tobogane. Potem veš kje smo bili celi dan. Pili ste kapučino ? Jap pod tobogani . Sem pa dobila lepo barvo, ker drugače se jaz bolj v senci skrivam . Vse je za nekaj dobro.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.9.2008 20:51:58
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II se bojiš, da bi pol cele dneve tu visela, ne? DA. Ker ze itak ne preberem vsega, kar naklofate dopoldan. Samo veš kaj opažam? Da si ti edina, ki nimaš interneta v službi.
|
|
|
katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?paloma33Izberite samo eno ime od spodaj navedenihIZA (
43%)

VITA (
44%)

OTA (
10%)

PERINA (
3%)
Število vseh glasov: 311Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!