Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:16:18
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Kaj delaš jutri dopoldne? Imaš kakšne plane z menoj? mogoče... No problems . Danes sem bila prvič na kavi z eno rr-jevko iz Mb, ti rečem, kot da se že poznava 100 let, res fino. Izgleda daimam dober občutek s katero grem na kavo, do sedaj še nisem bila razočarana. In ne dvomim, da bo tako tudi ostalo .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 4.9.2008 18:17:06 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdaj ze uzivas, ko si dopoldne brez male miss :)? Lepo, lepo :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:24:05
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. No problems . Danes sem bila prvič na kavi z eno rr-jevko iz Mb, ti rečem, kot da se že poznava 100 let, res fino. Izgleda daimam dober občutek s katero grem na kavo, do sedaj še nisem bila razočarana. In ne dvomim, da bo tako tudi ostalo . Nič ti ne obljubim. te bom poklicala dopoldne, moram najprej videt kako bo stanje v vrtcu. Načrt je, da ostane do pol dveh. Se pravi s spanjem vred. PS: A se s to RR-jevko tudi jaz poznam mogoče? Verjetno ne, ne?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugace se ti pa jaz najavljam na kavo za 9.9., Rubin s piko. Da ne bom spet last minute kot zadnjic v Lenartu. Sem se poboljasala, a ne de :))?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:38:54
|
|
|
|
zvesta
|
Glej, da se boš še za Lenart poboljšala. Če boš pa okrog 10h ali 12h fraj, pa mam jaz pol urce za čafe fraj tudi v MB.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:40:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ali 12h fraj, pa mam jaz pol urce za čafe fraj tudi v MB. Aja, saj ti si tudi v mB . Lahko, tam okrog kosila, med pol dvanajst in pol dva, je meni kul.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:53:45
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A zdaj ze uzivas, ko si dopoldne brez male miss :)? Lepo, lepo :)). Sej sem prej tudi, z njo , zdaj pa si moram neko nadomestilo najt . IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Nič ti ne obljubim. te bom poklicala dopoldne, moram najprej videt kako bo stanje v vrtcu. Načrt je, da ostane do pol dveh. Se pravi s spanjem vred. PS: A se s to RR-jevko tudi jaz poznam mogoče? Verjetno ne, ne? Jaz imam čas med 8.30 in 11h, ker potem grem po malo miss. Tako, da če ti uspe v tem času, ti kar pokliči, pa lahko skočiš do mene, da se ne loviva po Mb. Ne vem če jo poznaš: Vrtnica79. Zelo fajn punca res, pa še tako luštno punčko je imela zraven, da sem se še malce nacartala . IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Drugace se ti pa jaz najavljam na kavo za 9.9., Rubin s piko. Da ne bom spet last minute kot zadnjic v Lenartu. Sem se poboljasala, a ne de :))? O super se že veselim. A mene boš dala na seznam pred Zvesto? Tudi kul.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A mene boš dala na seznam pred Zvesto? Ko bi vsaj imela kaksen seznam, da bi vedela za pol dneva naprej, kje se bom gibala. Tako je pa vecina stvari po navidhu. Razen 9.9., ta je pa splaniran , ko je tako fajn datum, ga je treba mal spominjat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 18:57:45
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja sej za 9.9. sem mislila, pred 12. uro. Ker grem ob 11h po malo miss, zato.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 19:06:20
|
|
|
|
zvesta
|
Boš pa prišla skupaj z malo miss, a ne?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 20:11:30
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Boš pa prišla skupaj z malo miss, a ne? Ja potem bomo me bolj malo čvekale . Ker moje dete je daleč od tega, da kam ga posadiš tam ostane. Ne, če imaš Mič fraj samo po 12h, se pa lahko kar pri meni oglasiš, sej jaz tudi znam kavo skuhat .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 21:04:53
|
|
|
|
Pikec
|
A si v redu? Razen tazadnje ? a) sem kar u redu b) tazadna mal safr fura
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.9.2008 22:11:52
|
|
|
|
Pikec
|
A ne bo nobena čvekala?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 8:36:06
|
|
|
|
Rubin.
|
Dobro jutro: Danes imam skuhan čaj, če ga katera želi .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 8:38:40
|
|
|
|
Šarki
|
poštar zamuja
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 8:41:46
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi poštar zamuja kaj pa čakaš?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 8:59:08
|
|
|
|
Šarki
|
da ga ugriznem tamala mi je ključ od kaslca zgubila, pa morm roko not tlačt če hočm pošto vn dobit... ponavad je že pred osmo tukaj. mamo pošto čez cesto, tko da smo drugi na vrsti...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 9:09:47
|
|
|
|
zvesta
|
Tanči, nisme si mislila, da ima kdo take probleme... no, pol pa veselo čakanje želim Aja, sme klicala dohtarja, onega smotanega.... Ja, izvidi so v redu, le holesterol je rahlo povišan. Sem prav vesela.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 9:13:56
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja, izvidi so v redu, Super!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 9:47:58
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 11:56:24
|
|
|
|
Šarki
|
uff..... končno sm zbrala pogum in čas da sm bivšo šefico poklicala morva it s tamalo drug tedn mal na ogled, pa po priporočilo upam da bom kmal šiht dobla. me je že pred koncem porodniške klicala če grem nekam delat, sam kaj ko nisem imela varstva pa nič... zdej se je pa vse zavleklo tele bolezni, pa poletje... tko da komi čakam. morm mal garderobe nabavt, da nam taka k da b šla na pole delat... kokr mam jest navado čist po domače
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 19:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej za 9.9. sem mislila, pred 12. uro. Ker grem ob 11h po malo miss, zato. Potem velja za 9.9.? Kul :). Med sluzbo lahko skocim samo na kavico, za uro mi je naceloma vseeno, tako da vi2 povejta.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 19:08:00
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne bo nobena čvekala Jaz bi...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 19:37:33
|
|
|
|
Udb
|
Jaz bi tut, samo moram iti prej škrata stuširat. Pol ko bo risanko gledal, pa pridem.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.9.2008 19:42:00
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ja sej za 9.9. sem mislila, pred 12. uro. Ker grem ob 11h po malo miss, zato. Potem velja za 9.9.? Kul :). Med sluzbo lahko skocim samo na kavico, za uro mi je naceloma vseeno, tako da vi2 povejta. Jaz imam čas od 8.30 do 11h. Zvesta pravi da si lahko "vzame" čas za malico ob 10h. Torej če sta obe za ob 10h?
|
|
|
zasebno varstvomarta82Ali potrebujete oz. bi se odločile za organizirano zasebno varstvo otrok v Mb (v za otroke prilagojenih prostorih, največ 6 otrok na eno varuhinjo, zdrava prehrana, vodene dejavnosti,...)?da, izbrala bi takšno varstvo (
29%)

takšno varstvo bi izbrala, če ne bi bila cena previsoka (
38%)

ne, otroka imam v vrtcu (
24%)

ne, imamo varstvo na domu (
1%)

ne, otroka varuje babica (
8%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!