Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

jaz še ko imam celo škatlo s sabo cel čas cvikam, da mi bo zmanjkal. Sem čist preveč raztrešena za tako organizacijo. Če si jih pa narežem in dam v manjšo torbico, sem pa na istem ... šminkam se ne... torej je kaj drugega
Ma ja, sej po moje mislijo, da se pikam, al pa snifam. Če sploh kej mislijo. Dedcem je pač vseen kaj jaz po rokah vlačim. Al pa če se začnem zdej za 1 teden šminkat ob 14.30.
. Še mao pa bo čas za dan D. naj ti čas do takrat hitro mine.
. In javim rezultat. Danes še nisem kupila testa, ker bi drugač ju3 zihr lulali
Mene je tako bolel kot da bi se eno uro dobr
in sem se končno upala pogledati k vam. Vidim da ti imaš v četrtek UZ. Že v naprej držim pesti.
, ful lepa novička. Pridno grej naprej pa pazi nase
.
T R E P E T A L K E
? Ali normalno, glede na zadnjo menstro ali z zamudo? Kar naenkrat ali se je kaj napovedovala? Mene namreč vse skupaj pošteno muči, se pravi ti izcedki, ki se pojavljajo že tretji dan, ampak samo popoldan. Me je že pošteno strah, da to ni nič dobrega. Pa hvala za odgovore.