|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
15.4.2009 22:19:19   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Špelka moja pa kaj je zdaj to user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Benika prosim objemi mojo Špelko tako močno,da odžene vse te grde stvari od nje.

Pa kje je pravica????????????Evo da je ni!!!!!!!!

Daj ji enega velikega lupčka in naj se hitro porihtajo te stvari.Saj mi je prav grozno pisat o tem.

Povej,da jo imam fulllllllll rada in da mislim na njo.FUUUUULLLLL

Se pod tole podpišem.
Joj,jaz sem ji pa nekaj poslala,zdaj pa ne vem kako bo.
Špela,daj potrudi se zase in svoj plodek,pa za nas,ki mislimo nate..Benika,posreduj naše želje.

To ni res,kako naša Špelka trpi.Pa to ni več res no.Ni pravično.Ni in ni!!user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
15.4.2009 22:29:00   
benika
Joj,jaz sem ji pa nekaj poslala,zdaj pa ne vem kako bo.

Sploh ne razmišljaj, da ne bi bilo!!! Bo, mora bit! Madona, pa me ja ne bo pustila da bom namesto nečakov božala sosedove mačkeuser posted image Jutri jo grem obiskat, pa bom prenesla lepe želje in pozdrave.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
16.4.2009 8:02:24   
lara light
Špelka, mislimo na vaju z najlepšimi željami!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
16.4.2009 8:09:11   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Larica moja kako ste pa vi 3je?Že komaj čakam user posted image user posted image user posted image RTMuser posted image

Pikovitek, hvala...gremo proti koncu. Zdaj pa res manjka še max 3t, saj ne morem verjet, da sta že skoraj tuuser posted image user posted image .
Zadnji teden veliko počivam, teža je konkretna, bolečine so več al manj skoz, ampak se da. Nocoj sem 4 ure skupaj spala in se počutim (skorajuser posted image ) odlično!
Kako si ti? Kaj lepega naklepaš za prvomajske, bo tvoj prost? Bosta kam mrknila?user posted image  
Bova skupaj pošiljali Špelki + energijo, vem, da bo pomagalo, a prav?user posted image  
RTI tudi jazuser posted image

Vsem lep dan!

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
16.4.2009 17:33:01   
pikovit
O Larčiiiiiiiii moja še čisto malo jauser posted image user posted image user posted image Že komaj čakam,ti pa tudi verjetno a neuser posted image Ja midva greva na Krk,kot običajno,letos bomo začeli zidatiuser posted image user posted image user posted image .

Ja naši Špelki pa bova pošiljali samo + energijo,Jo rabi naša punca.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
16.4.2009 22:04:45   
benika
Danes sem bila pri Špeli in po moje ona mal simulira user posted image Ne, sej se hecam. Danes sploh ni primerjave z včerajšnjo situacijo. Še vedno zelo težko diha, potrjena je diagnoza krvnega strdka v vratu ter pljučne embolije. Na vsakih 12 ur se fila z inekcijami proti strjevanju krvi. Ležanje je skorajda obvezno, lahko pa gre sedaj že na wc in na kratek, res kratek sprehodek s spremstvom. Vse skupaj je res šlo precej na tesno in hvala bogu, da se ni zgodilo najhujše. Jutri ji bo mami dostavila laptop in sem sigurna, da bo že popoldne veselo pisala tule gor.

< Sporočilo je popravil benika -- 16.4.2009 22:11:33 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
16.4.2009 22:09:04   
lara light
Benika, zlata si! Hvala, oh sem vesela. Toplo jo pozdravi od vseh nas in jo poljubčkaj, pa čimprej domov!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
16.4.2009 22:33:30   
pikovit
Oooooooooo super moja Špelka je že bolje,se mi je kamen od srca odvalil.user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika hvala za info. in povej ji,da držim pesti in jo stisni in poljubčkaj fullll v mjem imenu.

Neposredna povezava do sporočila: 1858
17.4.2009 8:00:41   
mbd0411
Benika,super za te novice.Špelka,hitro se pozdravi.
Na Špelinčkota pazi.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
17.4.2009 8:16:09   
lara light
Dobro jutro lepotičke!

Špelka, mi smo še vedno z mislimi pri tebi in otročkuuser posted image user posted image
Pikovitek, super za oboje, o vsem mi boš poročala...obožujem hišeuser posted image  Uživajta na Krku!

Mbd, kako tvoja fantolina?user posted image user posted image

Zarjica, kaj obeta vikend?

Meni obeta kak izhod do trgovine, na kavico... slow motion hišna opravila in kavčanje! Fajn konec tedna vsem!

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.4.2009 8:58:11   
zarja1
Špelka samo, da bo vse ok...user posted image user posted image user posted image

Larica jaz še dans delam pol pa dopust.......malo prenove doma (barvanje, nove slikce na zidovje...user posted image user posted image user posted image ), malo po Italiji, če bo doli vse ok.....komaj čakam. Pikica daj mi javi na mobi, če bo kaj akcije.

Benika, Pikovitka, Tassika, Mbd0411 lubčka in lep petek še naprej pupe.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1861
17.4.2009 13:11:13   
lara light
Zarjica, lepo, lepouser posted image , jaz bi tudiuser posted image ....veš, uživam v vseh takih rečeh, od gradnje do obnove, barvanja, notr. design, dekoracije, zunanja ureditev...imam gore teh revij in sem vedno bolj prepričana, da sem zgrešila poklicuser posted image
Naj vam uspevajo dela kot zamišljena!user posted image  Lubčkov 100 od nas3!

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
17.4.2009 19:17:38   
spelka12
Ven me skoz mečeuser posted image , zato samo tolk, da sem zaenkrat ok, za bebija pa ne vem, ker tuki nimajo uz-ja. Upam, da je tudi on ok.
Hvala za lepe želje, bom jutri več.

Neposredna povezava do sporočila: 1863
17.4.2009 19:19:02   
zarja1
Špelka, pupa držita se s pikico. Stiskam pesti za vaju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
17.4.2009 19:24:18   
lara light
Špelkauser posted image , lubica, le počivaj, bo že Benika prijazno poročala. Moj bog, sem brala na Novi borbi...user posted image ...samo da sta v redu. user posted image Mislimo nate in ti želimo čimprejšnje okrevanji in domačo posteljo/kavč!user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
17.4.2009 22:37:49   
Kliki
Špela sam da si ok. Bejbi je pa tudi boš vvidla.

Dobro okrevaj še naprej pa javi se še kej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
18.4.2009 10:18:50   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ven me skoz mečeuser posted image , zato samo tolk, da sem zaenkrat ok, za bebija pa ne vem, ker tuki nimajo uz-ja. Upam, da je tudi on ok.
Hvala za lepe želje, bom jutri več.

Špelka samo da si bolje, seveda držim pesti, da tudi tvoj malček tole prebrodi brez posledic. Drži se. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
18.4.2009 21:38:29   
pikovit
O Špeliiiiiiiiiiiiiii mojaaaaaaaa,samo,da si OK.

Lav juuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
19.4.2009 9:29:35   
spelka12
savinjka hvala za paket, moj je bil čist raznežen, ko je odprl. Mu nisem prej nič povedala. Bojda so zelo lepi. HVALA TI.

Včerej sem bila bolj švoh, tko da imam spet ležanje, pritisk mam pa kar naenkrat nizek. 100/50. Glede injekcij sem že profi, so sestre navdušene nad mano. Buši pa včasih dobi obliko žoge, včasih pa čist splahni user posted image .

lara malora, zdej je pa res že čas, a boš čez rok?user posted image
pikovitek moj, kako si? Tek gre? Maraton bo?
zarči - medi moj.
tassika se nč ne javi?
pa sapi in savinjka tud ne!!!

Danes me pridejo nečaki obiskat, komaj čakam te male vragce, da jih mal pomečkam pa polubčkam. Drugače gre pa dan zelo hitro mimo. Moram pa pohvalit osebje na Golniku. Takih dobrih sestr ne dobiš nikjer. Zlate so od prve do zadnje. Zdej pa šibam formulo gledat.
papa

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
19.4.2009 11:17:59   
lara light
Špelka mojauser posted image user posted image , samo da je stanje stabilno...verjamem, da bodo nečaki poskrbeli, da se pritisk dvigne. Fajn, da so sestre prijazne, da si pa profi smo itak me že vedleuser posted image

Mi? Hvala lepotička, da misliš tudi na nas. Nimamo še sile, čeprav sem 10 dni nazaj mela eno štalo, zdaj sem v redu. Rada bi počakala na 37t, kot dogovorjeno z dr. Upam, da nam rata, sicer pa imaš prav, dosegli smo lepe t in sva presrečna!

Vsem topel objemček in pozdravček od nas3!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
19.4.2009 11:21:44   
sonček33
LL  -kakšen lep buši, pa kolk si se ti zredila? skor nič? pa posteljica za miškota...še malo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1871
19.4.2009 16:38:10   
lara light
user posted image  ooo, kako prijazno od tebe, hvala!..saj veš, da sem se, no lahko bi se še bolj, a kg so zadnje, ki bi me skrbelo. Samo pa preguramo še 2 t, da bomo lepi veliki! Fajn nedeljo!user posted image

Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
19.4.2009 17:30:19   
tassika
Ojla punce, saj berem vas, ampak napisat pa nisem mogla nič.

Lara tvoj trebušček je res cortkan, kot da ne bi bila dva notriuser posted image .

Špelka samo da si bolje in da bo z ddojenčkom vse ok, drži se, jaz sem ves čas mislila nate.

Drugače je pa tudi za mano pester teden, prejšnjo nedeljo sem bila na urgenci zaradi enega rjavega izcedka, pa je bilo vse ok, pikica je bila velika 13,6 mm srček je bil in sem dobila utrogestan tablete, ki mi jih je moj šel iskat v avstrijo, ker jih pri nas nimamo, potem sem imela dopust in namesto da bi uživala sem cel teden preležala na kavču in objemala školjkouser posted image , no in navsezdanje so mi od bruhanja popokale vse žilice v očeh in sem ko angora zajček, sem bila na očesni, ampak pravijo, da je vse super in da naj malo lažje bruham, pa sem vprašala kako je to, pa mi niso znal povedatuser posted image . No v sredo imam pregled in upam, da bo vse ok, do takrat pa se vam še kaj javim, jutri moram v službo, pa mi nič ne dišiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1873
19.4.2009 18:22:15   
lara light
Tassika, samo da je bolje. Kaj pa če bi vprašala za bolniško? Meni se zdi, da ti za tako stanje pripada. Ne igraj heroja, za to boš mela še celo življenje, sedaj pa imaš kot prioriteto to novo bitjece.user posted image  Upam, da ostaneš doma...in hvala za prijaznost.
Kje ste pa vse ostale? Se cartate, saj vem...pametne dečveuser posted image

Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
19.4.2009 20:14:17   
tassika
Lara rekla sem da bom počakala do srede ko imam pregled in potem videla kaj bo teta g. rekla, ne bi šla na bolniško, ker bi šla še malo na dopust in mi ni ravno da bi doma ležala, moj se bo pa sončil v grčijiuser posted image  saj če ne bo šlo drugače bom tudi to preživela, bom videla jutri kako bo v službi.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?