|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
19.4.2009 23:41:49   
mbd0411
Špelka,samo,da si v redu in da tvoj trebuh dobi obliko žoge.Božaj bušija.user posted image user posted image
Paket je v pravih rokah.Ko izvemo spol,bo pa še kaka konkretna barvauser posted image
Lara,a dva tedna še?? Bravo,da se tako držiš.Zdaj le počivaj in nabiraj moči.
Moj Nik bo pa jutri star že 6 mesecev.Ne morem verjet kako gre hitro.Prehitro.Sem že čisto pozabila kako štruco sem prinesla iz bolniceuser posted image
Držte se punce in lep teden.
Aja držite pesti za lepo vreme v soboto,ko imamo krst.Hočem sonček,sonček....

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.4.2009 9:06:21   
pikovit
Ojjjjjj punce moje,

Larči kolk si leeeeeepaaaa,prava manekenka user posted image
Špeli upam,da si bolje user posted image user posted image user posted image
Mbd čez vikend je napovedano lepše vremeuser posted image user posted image user posted image ,pa čestitke za krst.
Tassika naj bo tega bruhanja čimprej konec in brez raznih izcedkov,naj se začne lepa in mirna nosečnostuser posted image

Držte se pupe user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
20.4.2009 15:30:56   
Kliki
Oj punce da se še tukaj prefočkam moje tečke za enkrat še ni pa tudi ne pošilja kakih znakov da bi prišla. Če je ni še štiri dni delam test.
Komaj čakam da vidim pri čem sem.

Najijam za vas in za sebe tudi user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
20.4.2009 15:32:27   
benika
No lubice moje, Špelko so danes z rešilcem odpeljali v KR na UZ zaradi močnih bolečin v trebuhu. Ampak HB je UZ pokazal, da je z našo malo pikico vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak še zmeraj ne vem al bom teta al bom stricuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
20.4.2009 15:53:27   
Kliki
Pa to sploh ni važno samo da bo zdravo.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.4.2009 17:15:34   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: benika

No lubice moje, Špelko so danes z rešilcem odpeljali v KR na UZ zaradi močnih bolečin v trebuhu. Ampak HB je UZ pokazal, da je z našo malo pikico vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak še zmeraj ne vem al bom teta al bom stricuser posted image

O super,samo da je vse OK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Benika ni važno kaj boš,samo da bo fant user posted image .U Špelka važička se je pa z rešilcem peljala user posted image user posted image user posted image .Benika lepo jo pozdravi.Saj bi jo poklicala,pa mi je zoprno,zato pa jo zeeeeeellllllllllllloooooooo lepo pozravi in ji povej,da mislim nanjo,pa še 100 lupčkov ji daj.

Uživaj,čau

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.4.2009 17:34:08   
miklarom
super novička naše Špelke, samo da je vse vredu. tudi jaz ji pošiljam pozdrave in poljubčke obema njej in mali pikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.4.2009 19:57:56   
zarja1
UZ pokazal, da je z našo malo pikico vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.4.2009 19:58:59   
zarja1
Larči pa ti si res prava lepotička.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.4.2009 21:06:17   
lara light
Benika, hvala, hvala za lepe info...samo da sta v redu, oh sem si oddahnila, pa čeprav sem ves čas vedela, da ne more bit drugače. Objemčke in poljubčke od nas!!user posted image
Vlogo tetice boš mela tko al tkouser posted image

Nehajte punce, kakšna lepotička, sitnoba okrogla, vprašte mojgauser posted image

Zarjica, kako imaš ti lepo imeuser posted image

Mbd, seveda bo sonček za krst, kako pauser posted image ...in čestitke za 6m!user posted image

Grem kavčat, lepe sanjeuser posted image

Le

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
20.4.2009 22:50:54   
mbd0411
Lara,super slikca.Okrogla??Ma daj no,kje neki.Sitna? Tega pa ne vemuser posted image user posted image user posted image
Špelka,zdaj nas pa nehaj strašit.
Drži se in čuvaj pikico in sebe.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.4.2009 11:58:58   
sapi
Pozdravček punce moje ... se mi je toliko dogajalo, da ni šlo le na IVF je moj možiček dva posta napisal, da ste vedele, da vas nmisem zapustila  ....

špelčka kaj jaz to berem samo, da si bolje in je s tvojo pikico, ki je res borec vse ok ... tudi moja kolegica je imela trombozo sicer strdek v nogi in pljučno embolijo pa je bilo z bebiko vse ok ... sploh ne vem kaj bi ti rekla a res ne bo konec kalvarij zate, res si pogumna punca ... tudi jaz sem eno klalvarijo ravnokar čez dala upam, da je to zadnja ...
Lara ti pa samo še malo .. kako se počutiš, sploh ne morem verjeti, da je tako hitro minilo ...

Enega velikega pozdravčka vsem mojim e-puncam  user posted image ....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.4.2009 14:53:43   
BarbiG
Špelka me veseli da je s tvojim otročkom vse v redu. Ampak, ko sem začela brat post od Benike me je pa kar stisnilo, no potem proti koncu posta se si pa kar oddahnila. user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.4.2009 11:22:50   
T1979

Špelka super, da je vse OK. user posted image  user posted image  user posted image  Samo, da bo dete zdravo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.4.2009 11:40:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarjica, kako imaš ti lepo imeuser posted image

user posted image user posted image user posted image .....opica mala, ma kdo tebe ne bi imel rad, povej? Lubčka zajčkoma.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.4.2009 13:02:12   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Saj bi jo poklicala,pa mi je zoprno,zato pa jo zeeeeeellllllllllllloooooooo lepo pozravi in ji povej,da mislim nanjo,pa še 100 lupčkov ji daj.

Ti kr pokliči pikovitek sem že doma in uživam v žuljenju posteljeuser posted image .
HOME SWEET HOME. Ljubo doma, kdor ga ima........ 5.5. imam kontrolo v Lj. da vidimo, če se izboljšuje in kako naprej. Dobila bolniško do konca nosečnosti, strogo ležanje, pa avta ne smem vozit. Drugače sem pa dobro. Bolečine niso več hude, se da zdržat brez problema.

lara uf ne morem verjet, da si no ste zdržal toliko časa.
savinjka sem včeraj vidla copatke. Jokala sem zraven, moj me je pa mal čudn gledal.user posted image  Tolk so luštni, prima si.
kliki še navijamo za +.user posted image

Se tipkamo še jutri. Lep dan punce

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.4.2009 13:07:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Saj bi jo poklicala,pa mi je zoprno,zato pa jo zeeeeeellllllllllllloooooooo lepo pozravi in ji povej,da mislim nanjo,pa še 100 lupčkov ji daj.

HOME SWEET HOME. Ljubo doma, kdor ga ima........ 5.5. imam kontrolo v Lj. da vidimo, če se izboljšuje in kako naprej.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.4.2009 14:08:19   
pikovit
Špeliiiiiiiiiiiiiiii moja,samo da si doma in da je vse Ok.Se mi je kamen odvalil od srca,te pokličem v kratkem.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.4.2009 14:09:24   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Oj punce da se še tukaj prefočkam moje tečke za enkrat še ni pa tudi ne pošilja kakih znakov da bi prišla. Če je ni še štiri dni delam test.
Komaj čakam da vidim pri čem sem.

Najijam za vas in za sebe tudi user posted image

Kliki naj bo en velik +

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.4.2009 15:07:52   
lara light
Same lepe novičkeuser posted image
Špelka, zdaj pa dovolj preplahov, mb, naj bo vse v najlepšem reduuser posted image  samo, da je šlo mimouser posted image user posted image user posted image  čuvajta seuser posted image user posted image user posted image
Praviš, da smo dolgo...ja, ampak saj še ni čas...še 10 dni in pol jima dam izhoduser posted image ...sigurno bo tko, kot si bo tastara zmislilauser posted image
Kliki, plusss hočemouser posted image
Tassika, Mbd, kaj dogaja?user posted image
Pikovitek, lubčka, kdaj greste na morje...še jazuser posted image

Lep dan vsem!

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.4.2009 20:35:42   
tassika
Evo punce jaz sem iz pregleda, mali je velik 23mm, srček bije, jaz sem pa do nadaljnega na bolniški in zdaj vas bom lahko večkrat prišla počekirat če se kaj dogajauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1896
23.4.2009 7:25:28   
lara light
user posted image tassika, jupiiiiiiiiiuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
24.4.2009 13:11:19   
spelka12
tassika super user posted image
Moram malo pobrskat po netu, sedaj me je pa začela še desna roka boletuser posted image . PA so mi tam 2x delal uz in niso našli strdkov. Upam, da je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1898
24.4.2009 22:35:09   
Kliki
Vam še tukaj sporočim da je moja tečka prišla z veliko zamudo. user posted image  Pa ni panike gremo dalje. user posted image Sicer ta mesec sem bila 100% da jo dobim da me bo pa takole hecala pa nisem pomislila.

Hvala za navijanje in upanje z menoj.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
24.4.2009 23:06:35   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Vam še tukaj sporočim da je moja tečka prišla z veliko zamudo. user posted image  Pa ni panike gremo dalje. user posted image Sicer ta mesec sem bila 100% da jo dobim da me bo pa takole hecala pa nisem pomislila.

Hvala za navijanje in upanje z menoj.

Kliki a šit nouser posted image .Nič gremo dalje,kaj pa čmo user posted image AKCIJA user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Izgorelost: Kako se ponovno napolniti z en...
Delo nas lahko napolni z energijo in osmisli naše življenje, lahko pa nas vznemirja in izčrpava, kar na dolgi rok lahko ...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?