Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
Zakaj pa je tole cepljenje proti pnevmokoknim okužbam dobro? A so to pogosta obolenja?
peljal zraven v LJ, ga potem njegova starša prevzameta in gre še z njima na morje do nedelje. Jaz pa imam že v planu, da bi bilo dobro te dni malo v trgovine, nujen šoping oblačil kliče! Še za Zaro imamo krst čez dobrih 14 dni, pa bo nujno treba najt še zame in za njo kaj lepšega za oblečt. Pa tako ne maram nakupov...
ne zato, da bi imela mir, ampak zato da bi izkusila čimveč stvari in se odločila kaj jima paše, kaj bi počela in potem to stvar bolj utrjevala, pa naj bo to glasbena, telovadba, angleščina,... Govorim bolj za Evo, ker pri 4 letih se že vse to začne. Moj pa pravi, da bi zdaj morala biti še čimveč doma. Ker bo itak mimogrede šla v šolo in bo imela takrat polno obveznosti in krožkov. Jaz sem pa imela plan jo dati na telovadbo, angleščino in knjižno urico. Na telovadno in v knjižnico na bralno urico bo 100% šla, za angleščino pa še nisva dorekla. Za Jaša pride v upoštev pa samo telovadba.
No, mogoče si kasneje še premislim, zaenkrat pa bo Rokova obveznost samo vrtec.
. Da bo le Kaja Lina po meni in želela čim več poskusiti.