Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), nisem se pa in se tudi ne bom odločila za kak bolj drastičen pristop, ker sem s "prezdravim" načinom prehranjevanja zgledala skoraj kot dahavec. Malce se nazaj držim pri sladkarijah, zadevah iz bele moke in preveč mastnih jedeh, kavi spijem max 2 dnevno, če sploh, torej mislim, da se kar v redu prehranjujem, popijem pa tudi dovolj. Ker imam še kronično anemijo, pazim še pri vnosu z železom bogatejše prehrane. Od ekstra pijem pa čaj krvomočnice in jemljem maco. Za magnezij kozarec donata dnevno, hkrati še prebavo malo porihta. Sem še vedno prepričanja, da je boljše, če si človek privošči vsega po malem kot pa da nečesa strada. To poglavje "zdravega življenja" sem že zaključila.
blagovolili priti.
,jaz pa sem sedaj na čakalni listi tak da nekje čez 10 tednov tak najbrž kontracepcijske en mesec al kolk pol pa štart nizek,ta zadnji,pol smo pa rekli da več ne.Če zdaj rata rata če ne pa ne,nisem med najmlajšimi veš.Bom januarja 43,zato so me zaj kr na hitro potisnali skoz
. Saj vem, da to še nič ne pomeni, ampak je pri meni vedno ista zgodba, zato sem ful žalostna
.