|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 1.9.2013 20:42:31
|
|
|
|
LuLu
|
zmrzni. to je sataraš in meni super super dober z jajci. V glažu bi se ti pokvaril, skisal
|
|
|
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 1.9.2013 21:47:13
|
|
|
|
caramel
|
Midve z mami vsako leto "vlagava" sataraš. Skuhaš, daš v kozarce in zapreš. Da boš še bolj brez skrbi, lahko polne kozarce še pasteriziraš - v loncu z vodo ali v pečici. Brez problema zdrži vsaj eno sezono (verjetno pa še kakšno povrhu).
|
|
|
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 2.9.2013 8:41:31
|
|
|
|
Matejusska
|
IZVIRNO SPOROČILO: caramel Midve z mami vsako leto "vlagava" sataraš. Skuhaš, daš v kozarce in zapreš. Da boš še bolj brez skrbi, lahko polne kozarce še pasteriziraš - v loncu z vodo ali v pečici. Brez problema zdrži vsaj eno sezono (verjetno pa še kakšno povrhu). Super, hvala za tole. Samo še zanima me, ali kozarce napolniš s še toplo ali s hladno vsebino?
|
|
|
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 2.9.2013 8:43:00
|
|
|
|
Matejusska
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu zmrzni. to je sataraš in meni super super dober z jajci. V glažu bi se ti pokvaril, skisal LuLu, pri nas nihče ne mara sataraša , zato bi imela zadevo izključno za omake, golaže, rižote, pač kot namesto paradižnikove mezge ipd.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2013 9:35:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZdrav zajtrk za šolarja – teden 1Medtem ko so za malčkov zajtrk poskrbeli v vrtcu, se starši prvošolčkov znajdejo pred novim izzivom: kaj zjutraj priprav...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!