|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavkast izcedek + bolečina
9.10.2005 15:32:41   
pika74
Živjo punceuser posted image .

Dons sm pa jaz mal zmedena.

4.10. sem na 34. dan ciklusa dobila M, ki je trajala 2-3 dni bolj intenzivno, potem pa po par kapljic do petega dne in potem je bilo konec.

Običajno imam M na 29-30 dni. Včasih pa malo zamudi. Ampak OK - tudi to razumem. Pride kakšen stres v mesecu in vse to vpliva na ciklus.

Bolj me skrbi tole: Danes čutim neke čudne bolečine spodaj v področju maternice. Še bolj sem bila začudena prejle, ko sem na mini vložku (katerega sem imela res samo še zaradi morebitne kakšne kapljice) opazila kar orng rjavkast izcedek. In bolečina tudi ne popusti.

Naj dodam še to, da sva šla danes na Ratitovec in da je bila bolečina občasno prav moteča. Ampak vseeno mislim, da tale vzpon na Ratitovec ne bi smel biti razlog za ta čuden izcedek + bolečinouser posted image .

Danes je torej 9. dan ciklusa in M je bila že zaključena. Običajno mi M traja 2-3 dni, potem pa kakšna kapljica do petega dne in potem konec. Izcedki se mi začnejo običajno pojavljati okoli ovulacije in včasih trajajo tudi do zadnjega dne ciklusa. Ampak tisto razumem.

Kaj mislite, kaj bi to bilo. Ali je katera že imela kdaj tak primer? Če bo stanje jutri še takšno, bom šla na pregled. Upam, da to ni posledica PAP II in cin 1,2, kar so mi odkrili pred kratkim. Itak imam napotnico za LEETZ 11.11. Sam vseen mi je tole mal čudnuser posted image user posted image .

Hvala za vaše odgovore.

Lp
Pika74
user posted image




_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavkast izcedek + bolečina
9.10.2005 17:07:45   
baguSka
Pika ne vem kaj bi to blo, ampak močno dvomim da bi blo to zarad papa. Lahko da maš kakšno vnetje. Če se ti bo še vleklo, ti absolutno priporočam obisk ginekologa. Tud mene je ta mesec od zadne M non stop bolel in špikal v jajčnikih. Ni blo dneva da me nebi. Ampak nism mela nobenih izcedkov, zdej pa čakam M - bi jo mogla dobit v roku dveh dni. Želim ti vse naj naj.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rjavkast izcedek + bolečina
9.10.2005 17:11:52   
biba77
Ojla, Pika74user posted image ,

zal ti moj odgovor verjetno ne bo kaj prida pomagaluser posted image . Jaz take izcedke blazno dobro poznam, vendar so bili pri meni posledica hormonskega neravnovesja in PCO in so vcasih trajali vec kot pol meseca.user posted image
Pomagale so mi le hormonske tablete...

Upam, da bo kmalu mimo.user posted image



_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rjavkast izcedek + bolečina
9.10.2005 18:06:30   
Massa26
Oj Pika74,

za bolečino ne vem, ampak jest mam tud po končani M! kakšen dan premora, potem pa kar precej čisto rjavega izcedka, za katerega imam občutek, da ni več M, ampak kar nekaj. Edino boli me pa ne, vsaj ne toliko, da bi me ful motilo, malo špikne že včasih. Sem spraševala G za ta izcedek, pa naj ne bi bilo to nič posebnega user posted image . Res je pa, da mi prejšnji mesec niso delali HSG, ker sem imela malo povišano sedimentacijo in ker sem imela še malo tega izcedka, so rekli, da je lahko kakšno vnetje user posted image . Ta mesec grem poskušat znova, ampak če je to vnetje, ga imam že kar nekaj mesecev...

Biba77 (user posted image ), a to je lahko od PCO. Namreč jaz imam tudi pco user posted image . Katere tablete so ti pa to popravile?

Pika74, žal ti nisem nič pomagala, samo to lahko rečem, da je po moje res kakšno vnetje. Čeprav jaz ne vem, kaj za user posted image  sploh je to vnetje???? Pa sem v Postojni spraševala, pa mi niso znali povedati user posted image .

Jaz imam ta teden spet planiran HSG in če spet ne bo nič, se mi bo najprej zrolal od razočaranja, potem bom šla pa k G zahtevat, naj mi povejo, kaj je to vnetje...

user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?