Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

si bolj malo privoščiva,ga obvezno sabo vzameva in smo vsi trije srečni,drgač pa kakšno kavo,ker enostavno mi je dolgčas če ga pustim kje v varstvu
.Ko bo mal večji bo lažje.
. Na obiske pa greva zmeraj z malo, s tem, da jo moram pohvaliti; starejša ko je, manj veva, da jo imava zraven, razen ko je ful zaspana, takrat pa je pravi
, jokovčka pa eno nadstropje višje.
. Odločam pa se za tek na smučeh, ker je moj full smučar jaz pa levak in si želim tudi pozimi narediti kaj za telo. Nazadnje sva bila na koncertu od Parnega Valjka, poleti sva veliko kolesarila...Rihtala pa sem nama tudi karte za Robbie-ja Williamsa pa je vse razprodano!!!!
ni nikoli zapostavljena - vedno uživa v varstvu (pa da mama ne gleda kako ga drugi razvajajo....in hranijo....)....
, sprehod po mestu ali ob reki, ...ja, seveda je tega veliko manj sedaj ko imava 6-mesečnega sončka, ampak si še vedno vzameva čas zase (vsaj 1x-2x na 14 dni) - takrat malega prepustiva v varstvo babicam (čez vikende za par ur), drugače pa gledava tudi drug na drugega (da eden gre ven npr. na pijačo s prijatelji, medtem ko je drugi pri malem in obratno).. se zavedava, da rabiva čas za drug drugega in tudi vsak zase...