|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se polni piščanec z zelenjavo? 25.5.2008 8:19:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, jaz ga napolnem s kruhom, jajci in slanino. Postopek: na olju prepražim eno veliko čebulo in malo pršuta ali slanine ali pač kaj podobnega; v skledo nadrobim kruh, mu dodam 2jajci in mešanico s čebulo ter svež peteršilj; dobro premešaš in narediš kroglice ter napolneš piščanca; na koncu mu ritko zašijem s sukancem, da ne pade nadev ven. Dober tek,
|
|
|
|
|
RE: kako se polni piščanec z zelenjavo? 25.5.2008 9:02:36
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jutro, jaz ga napolnem s kruhom, jajci in slanino. Postopek: na olju prepražim eno veliko čebulo in malo pršuta ali slanine ali pač kaj podobnega; v skledo nadrobim kruh, mu dodam 2jajci in mešanico s čebulo ter svež peteršilj; dobro premešaš in narediš kroglice ter napolneš piščanca; na koncu mu ritko zašijem s sukancem, da ne pade nadev ven. Dober tek, Jaz tudi tako delam, le da še k čebuli prepražim česen, pa dam samo 1 jajce in malo mleka. Piščanca pa nafilam v luknjo in še pod kožo na prsih, ter še tam ko so bedrce. Koža je potem ful bolj hrustljava. Rite ne šivam, ker mi nikoli nič ven ne pade
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.5.2008 9:03:30 >
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiIdeje za prigrizek na pustni danDa bo za pusta zabaven tudi jedilnik in da ne bo v trebuščkih obležal le pustni krof in ostale sladkarije, smo za vas pr...
Krofi so lahko tudi zdraviPustna sobota in torek seveda ne smeta miniti brez vsaj enega slastnega krofa. Zato smo za vas izbrskali recept za zares...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?