Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in se samo veseli Že tako in tako imam preveč problemov in poskušam ko pride do kreganja da se umaknem v svojo sobo al pa nekaj začnem delat samo da se ne bi kregala ampak mi ne rata gre za manoj in ropota takrat jaz popi
in pa lepo spet poskušam da se smiri ker je otrok skos zravan naju saj ne gre in na koncu je kreganje žaljenje pretep in vse ostalo pa mi takrat gre samo po glavi da se poberem in grem dol v makedonijo samo tamala moja je nekaj kaj me drži tuki ker mi grozi da je ne bom već videla.a si ne želim da otrok odrašča brez mamice lep pozdrav
? Uživaj v tem kar imaš, ker si ena izmed redkih srečnih, ki ji je to dano. No, samo poglej kaj piše Maja 30...
Res pa je, da je slejkoprej vse ok in nima nobeden kakih idej o odhajanju.
kregat.ker on mulo vleče...Če samo jaz kej nakažem, da mi ni prav ali da bi bilo kaj drugače ali kaj pop**** ( ja, sem full razkurljiva, prava