Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Vabijo je dobila celotna družina, ker so imeli poroko za ca. 300 ljudi. In jaz nisem šla, ker sem jih videla 1x v lajfu prej. Šel je tast. In kejrje on šel naj jaz vabim njih. Ne. Pa naj bo lepo ali grdo. Tega si ne morem privoščiti. Kaj naj se zato da bom povabila vse katere kao morem vzamem kredit ali kaj? Ali naj se raje ne poročim, da ne bo težav? 
še kdaj poročila, bodo na moji ohceti samo najini najboljši kolegi. Tisti, ki so res iskreni prijatelji. Pa boli me, kdo me je kdaj povabil na poroko in boli me, na kateri poroki sem bila. In ne boma mela standarne poroke. Tisti DA in podpis, potem pa fešta. Nobene ekstra oblekice, nič. Pač taka je moja želja in NIHČE mi je ne bo preprečil. Seveda ČE se bom še kdaj poročila
Jaz sem rekla samo da bom priča, nič drugega. Igrice se bom pa igrala v cerkvi z drugim kandidatom.
nehajte smetit temo gospe, ki je vzela kredit za poroko zaradi svoje babice.
Razumem!!!