|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Regres
1.7.2007 0:49:38   
Sandrin
Mene pa zanima, če sem upravičena do regresa. Zaposlila sem se pred enim mesecem in to je moja prva služba. Delam pa v javni upravi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Regres
1.7.2007 0:52:13   
Anonimen
Če imaš pogodbo za nedoločen čas, potem ti pripada. Če jo imaš za določen čas, dobiš sorazmerni del zaposlitve.
Če se zaposliš v prvi polovici leta, ti vedno pripada regres. In če ti ga seveda ni izplačal že prejšni delodajalec.

(odgovor članu Sandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2007 9:27:39   
eya
Jaz imam zelo podobno vprašanje-zaposlila sem se 15.6., za določen čas: torej mi pripada približno polovičen regres? Kdaj pa naj bi bil izplačan?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2007 13:38:56   
lejci86
ojla.jst sm se zaposlila 14.1.2007 .delam v javni upravi za določen čas do konca leta.a dobim kaj regresa in kdaj?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2007 16:17:21   
Anonimen
Eya: ti ga dobiš za 15 dni junija, v decembru pa preostali del. Lahko da ga dobiš tud kar zdaj sorazmerni del za pol leta in 15 dni.

Lejči86: ti bi ga morala pa dobit celega normalno kot ostali zaposleni.

(odgovor članu lejci86)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2007 21:06:55   
živa
Z regresom je tako kot z dopustom. Če v tekočem letu delaš manj kot pol leta, ga dobiš sorazmerni del, torej od 1/12 (če delaš samo en mesec) do 1/6 (če delaš pol leta), Če delaš en dan več kot pol leta v tekočem letu (tudi če si na porodniški), ti pripadata cel regres in cel dopust. Izplačajo pa ti ga takrat, ko oddelaš pol leta in s tem pridobbiš pravico do koriščenja celotnega dopusta. 

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Porodna zgodba: Porod skozi očetove oči
Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?