Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 21:52:15
|
|
|
|
jade1
|
Al pa naj se gre tip "kastrirat". Mislim kake ma, da boš šla pa na splav... WTF
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 22:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja, glede nato, da mu ne more prit s kondomom. To pa razumem. Ker poznam en tak par, pa sta tud blizu 40 let. Čas bi bil, da poiščeš drugo kontracepcijo. Mislim, da dandanes to res ni več problem, ne tabu tema.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 22:08:48
|
|
|
|
caillou
|
Se tale tvoj pogosto igra s kondomi gor, kondomi dol ? V lekarni so testerčki, ki odkrivajo zgodnjo nosečnost. Bo kar treba po enga. Vse to je del igre, žal. Pa srečno.
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 22:09:54
|
|
|
|
jade1
|
Zato pa pravim, da mogoče bi bil obroček rešitev.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 22:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sam zakaj ga pol sploh gor da, ok to že štekam da zato da pol ženska sploh sexa z njim sam je vseen čud, a ni brezveze kondom sploh gor dajat v takem primeru
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 23:02:48
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Bom malo nesramna: Anonimna zakaj si mu pa sploh pustila, da ti ga je nazaj vtaknil, če si videla da ti(si) ga je snel - kondom??? A si mižala in nisi začutila da je brez kondoma??? Jaz namreč čist drugače občutim vse tam spodaj, če seksam s kondomom (zdej se pa hitr norca delat iz mene ) Zakaj pa ne bi imela še 3.otroka?
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 23:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
a misliš da bi imela otroka s takim al kaj
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 23:24:25
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 a misliš da bi imela otroka s takim al kaj Saj pravi da ima že dva!!! (menda z njim ), potem naj si pa pač obroček vstavi, če "seksa" s takim "norcem!"
|
|
RE: kaj mi je naredil... 19.8.2007 0:02:48
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen in zdej se mu zdi čisto normalno:ja,če je kaj,boš paš naredlila splav,pa kaj... HALO???
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 19.8.2007 0:13:03
|
|
|
|
ona
|
TOO MUCH,kakšni ljudje so še na tem svetu
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 19.8.2007 22:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Le kakšna mama pa si?? Imaš že dva otroka, in če bi ponovno zanosila, bi naredila splav? Groza no.
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?