Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 12:19:43
|
|
|
|
Anonimen
|
V mullerju imajo prašek za športne temne obleke. Jaz z tem perem od mojega obleke za treninge. Sploh če ni bombaž hitro smrdi in se ne opere lepo. Z tem praškom se pa lepo opere. Bi pogledala kako se mu reče ampak ga nimam nč doma. Upam da ti bo ktera druga znala pomagat.
|
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 12:21:44
|
|
|
|
blue sky
|
Najbrž so ti puloverji sintetični, ampak da smrdijo po znoju, ti pa ne . Mogoče ti bo katera znala svetovati iz lastnih izkušenj, jaz ti žal ne morem, ker se mi to ne dogaja. Kaj pa, če puloverje malo odišaviš s parfumom ?
|
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 12:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Kaj pa, če puloverje malo odišaviš s parfumom ? joj, ne tega narest. Bo ogabno smrdelo.
|
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 12:30:23
|
|
|
|
Ronči
|
Sej ne glih da smrdijo po znoju, ampak dobijo en vonj...ne vsi... Ene par jih imam takšnih, res pa je, da ne vem iz kakšnega materiala so. Verjetno 100% bombaž ne, saj je teh v prodaji že bore malo. Kakšna mešanca bombaža in elastana sigurno. Parfum pa gor res ne gre...
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2007 12:32:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 14:32:33
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Hm, zdaj so se osmrdeli in ne vem kako se boš znebila tega vonja. Nosi spodaj kake tanke majčke z rokavčki, da ne pride koža v stik s puloverjem.
|
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 16:20:33
|
|
|
|
bamby
|
Jaz bi tudi rekla, da so puloverji iz sintetike in ne iz naravnih materialov. Zato boš verjetno težko rešila problem. Najboljše, da jih nosiš samo za doma.
|
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 16:37:24
|
|
|
|
ledenka
|
meni je tako smrdela ena majica, ki je bila 100% bombaž ni pomagalo drugega, kot da sem jo vrgla stran.
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 7.9.2007 21:51:08
|
|
|
|
glista
|
Vrzi stran, sicer bodo ljudje delali ovinke okoli tebe Resno, tega zapacanega in v pUlover vgnezdenega vonja se ne boš več znebila. LP; Pija.
|
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 9.9.2007 10:00:50
|
|
|
|
Cacka02
|
Jaz pa priporočam namakanje v kisu čez noč, potem pa normalno operi, vendar brez mehčalca in na soncu posuši. Bi moralo delovati, pri meni je pomagalo. Poročaj o rezultatih.
|
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 9.9.2007 12:15:04
|
|
|
|
s.
|
Cacka o2! A kis razredčiš z vodo, ali kako? Razmerje?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Nos.пеперутка16Kako majhnim otrokom čistite nos?Z robčki in fiziološko raztopino. (
0%)

S pumpico. (
0%)

Z baby vac. (
0%)
Število vseh glasov: 0Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!