Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vroče. Pa tudi sedaj me ne zebe več tako, kot me je včasih. 
.
.
žalostno, da se SS še vedno pogosto dogajajo.
in moram z veselem reč, da od takrat sva midva rodila zdravo punčko Nežo 11.07.2008 in zdravega fantka Aljaža 09.12.2009
sonček vedno posije po dežju
. Tudi jaz pravim, da se ne sme obupati.
, zaradi vnetja mehurja, pa je vse OK. Saj izberejo AB, ki se v
Včasih je res tako, da nas vse napada. Pri nas je bil zdaj Tim bolan. Potem sem še pa jaz pokasirala vnetje sinusov. Upam, samo da mi bo AB pomagal. pred 10 leti sem 3 različne pojedla, pa ni šlo nič nazaj. Sem morala na punkcijo sinusov, ki boli kot 100
niso bile prav tiste čisto majhne številke (54), ker sta bila bolj med večjimi 52 cm in 3200 g ter 51 cm in 3940 g. Malo večje mora biti oblačilo zaradi plenic, ne moreš gledati zgolj samo cm. Pa tudi plenic nesem nabavila vnaprej, preden sem šla rodit. Saj si tako par dni v porodnišnici, potem pa tako vidiš, kakašno težo ima
Treba je buiti pogumen in samo iti naprej, brez črnogledosti. Enkrat sigurno uspe, če vstrajaš. Tudi jaz tako pravim. Se pa še vedno vsak dan spomnim na svojo pupo. Nič ne morem...
in ker posteljica ni hotela odstopit so mi naredili se abrazijo. Se vedno je hudo vendar je iz dneva v dan boljse in upam da bova kmalu sla lahko v nove boj saj ne misliva obupat