|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko časa po IUI na IVF
12.1.2011 13:39:44   
biba13
Pozdravljene,
Tiste ki vam na IUI ni uspelo in ste šle na IVF ali veste če mora med postopkoma miniti nekaj časa ali sta lahko en za drugim (iz vidika stimulacije)? Torej če grem npr. januarja na IUI (stimulacija inekcije FSH) in ne uspe (sicer upam da se to ne zgodi) ali grem lahko takoj v naslednjem ciklusu na IVF - kratki protokol?
Upam da bo katera vedela ..
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko časa po IUI na IVF
12.1.2011 14:25:26   
loremi
Biba mislim, da tako hitro ne bo šlo, ker je najprej potrebno zbrati papirje in jih poslati na konzilij, le ta odobri postopek v roku enega meseca. Po tistem se dobi napotnico in se ob ciklu začne s postopkom. V kolikor so kakšne težave (npr PCO, endometrioza, ...), se bo dr. verjetno odločil za laparoskopijo ali pa diagnostično histeroskopijo, v kolikor kaj od tega še nisi imela opravljenega. To pa vse za kakšne 3 mesece potem zavleče.

_____________________________

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko časa po IUI na IVF
12.1.2011 14:38:35   
biba13
Za IVF fenruarja sem že naročena (že sporočila 1. dan menstruacije, dali so mi datum za prevzem zdravil in postopek naj bi začela 2. dan menstruacije v februarju). V preteklosti sem že bila na dveh IVF postopkih tako da zadevo poznam. Zgodba je precej komplicirana. Na kratko gre se za to, da poskušava dva različni stvari na dveh različnih centrih bolj ali manj hkrati. Torej ta mesec grem na IUI in če ne rata naslednji mesec na IVF. Zadeva me zanima zgolj iz vidika dveh zaporednih (sicer različno močnih) stimulacij, če si lahko sledita 2 meseca zaporedoma?
Namreč brala sem, da so nekatere, ko so bile že v čakalni vrsti za IVF hodile še na IUIje, ker so jim tako zdravniki predpisali. Zanima pa me, če je katera od njih bila na IUI 1 mesec pred IVF ali so jo opozorili da mora vseeno med njima miniti kak mesec brez ničesar?

Uf sem zakomplicirala ... :D
En velik + čim prej vsem ki upate in čakate.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koliko časa po IUI na IVF
12.1.2011 14:49:42   
loremi
Aha ok, no nisem vedela, da že imaš za sabo tudi IVf postopke.
Kar se tiče samih IVF-ov, sem iz ust zdravnika dobila informacijo, da je med postopkoma najbolje počakati 2-3 mesece, da se v tem času telo malo očisti hormonov in tudi dekleta na forumu so povečini takega mnenja in nasvetov, kar se pa tiče iz IUI-ja v IVF, bi pa jaz rekla, da v kolikor je IUI stimuliran, bi blo tudi fajn kak kratek čas počakati. Ampak to je le moje laično mnenje, ti želim, da pridobiš še kakšnega in seveda da bi uspelo! user posted image

_____________________________

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?