|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.8.2008 23:00:51   
benika
Sobota 16. meni tudi odgovarja!

Nika
, boh ne dej, da bi šli po slike in se ne bi pri nas ustaviliuser posted image !!!!!!!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
7.8.2008 23:15:47   
2ursae
prav, sobota naj bo user posted image . Čau, zdej grem pa une ta druge skenslat na nedeljo user posted image .

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
8.8.2008 8:07:23   
pety78
No, mogoče se vam pa še jaz pridružim v soboto 16.8. torej.

Verjetno bo to naše zadnje srečanje ... pred praznovanjem seveda user posted image , ker se mi nekako zdi, da bomo v septembru bolj kot ne zasedene. user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 8.8.2008 8:13:53 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
   [Brisano sporočilo]
8.8.2008 8:53:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
8.8.2008 9:03:13   
spelka12
Moja edina sobota frej je 23.8., pol pa ni do 20.9 al 27.9. nč frejuser posted image . Kriza, spet bom izpadlauser posted image . Pa tak bi vas rada videla.
Greva naslednji teden v švico od 14-18. Komej čakam. Sicer sem že bla ampak premejhna, da bi se kaj spomnila.

Tažana, Špelka, kakšna zarota je zdaj to? Tažana, a česa ne vemo? (nika v službi)
Zarota ja, hujša kot Keneddy, Watergate.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
8.8.2008 13:45:13   
tažana
Tažana, Špelka, kakšna zarota je zdaj to?

uf, huda zarota ja user posted image .

kaj sem naredila zdejle user posted image . pojedla sem tablico čokolade sedaj me pa  trebuh boli user posted image user posted image .
Kar se tiče teh sladkarij sem kot otrok user posted image .

Sobota 16. meni tudi odgovarja!

zame enako user posted image .

sedaj bom šla pa počasi po katarino v vrtec. sem jo tam pustila, ker je zaspala pa še dež je tako padal, da bi bile čisto mokre. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
8.8.2008 13:57:08   
spelka12
tažana a po tablici čokolade te trebuh boli? Kako bo šele mene po 5-ih indijančkihuser posted image . 4 sem že zmazala in 5 se mi vztrajno ponuja: eat me, eat me, eat me i am healthyuser posted image user posted image . Pri sosedu jih delajo pa so tooolk dobri. Namesto piškota spodaj majo tak dober biskvit. Pa niti niso tolk manjši kot tisti v slaščičarnah.
A je pri vas tudi toča?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
8.8.2008 14:10:53   
tažana
veš s temi sladkarijami sem si že pošteno uničila želodec. že od nekdaj pojem minimalno hrane in ogromno sladkarij. sedaj sem prišla že do tega da me po 1 tablici boli želodec user posted image .
Ja priznam me lahko štejete že k odvisnikom  čokolade user posted image .
cel teden sem se kontrolirala po enem tednu vztrajanja, sem pred RR- jem izgubila kontrolo user posted image .

toče pri nas k sreči ni bilo. malo babje jeze to pa je tudi vse user posted image .

evo sedaj grem pa po Katko copatko!

< Sporočilo je popravil tažana -- 8.8.2008 14:11:08 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
8.8.2008 21:18:07   
teta beta
Uf, Kranj mi je pa sploh od rok. No, priznam, da najbrž tudi v Ljubljano ne bi prišla. V četrtek, 14. popoldne imamo verjetno piknik, 15. ima tašča rojstni dan, 17. pa ima B. sestra krst, popoldne oz. proti večeru pa pičimo na morje za nekaj dni. Tako da mi ostane za pakiranje samo sobota.

smo se pa danes z nekaj celjankami dobile na kavi. Bilo je kar 6 dojenčkov in še 6 večjih otrok. In Daša je demonstrirala, kako je plavala včeraj na bazenu (beri: po nesreči je padla v ribnik pred top fitom (mali vrtni ribnik)) user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
8.8.2008 21:30:31   
benika
Jaz pa danes nimam čisto NIČ pametnega za napisat, zato sem raje dodala nekaj novih slikc v album.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
9.8.2008 8:49:35   
2ursae
jutro user posted image

sem prišla ponižno prosit, če bi se dalo naš KR prestavit na nedeljo. Ne, ni panike, tud v soboto bom prišla, samo moji ta drugi, s katerimi sem bila zmenjena za piknik, v nedeljo ne morejo in če bi se le dalo, jih ne bi skenslala. Tko da, če nima nobena načeloma nič proti nedelji, bi mi ta dan dosti bolj odgovarjal, pa še Valla bi lahko prišla, a ne Valla user posted image . user posted image  sem Vallo kar določila, da z mano potegne user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
9.8.2008 9:56:05   
benika
Zaradi mene komot prestavimo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
9.8.2008 10:46:49   
2ursae
ok, sem se z njimi že zmenila za petek (hura za praznik user posted image ), tko da komot kadarkoli. Edino, če bi Valla lažje v nedeljo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
9.8.2008 14:21:39   
tažana
no če je že tako bi nedelja meni tudi bolje ustrezala user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
9.8.2008 22:40:55   
2ursae
kukuc miške, kak ste? najbrž se mate fajn na ta sobotni večer, moj user posted image  pa dela ... mene pa tud ZKP gleda, sam se mu ne pustim zavesti user posted image . Ma ne, ravno sem končala s pospravljanjem, pa mam počas že vsega dost. Zvok pomivalca, ki laufa, mi boža ušesa user posted image

Sem prišla mal prste razgibat user posted image . Smo fajn, sam težko mi je gledat, kako se poletje počasi poslavlja, no, sploh za nas, ker je morje že daleč za nami, šmrc šmrc. Moj je nekaj bluzil, da bi še enkrat na hitr skočili, sam se mi ne zdi izvedljivo.
Anže je priden .. .aha, a sem že povedala, da ima namišljenega prijatelja? No, ni čist namišljen, je Lego figurica malega fantiča, ki mu je ime Vid (po unmu kmečkemu fantičku iz Bovca) in mu daje za jest fižol (tisti Vid nam je povedal, da ima rad fižol), ga nosi naokoli, skupaj gresta spat ... user posted image , skratka pravi prijatelj. Včeraj je Anžeta mal bolel trebuh in je seveda bolel tudi Vida. Joooj, svašta.

naši RD se tud bližajo, Evan bo zdaj zdaj dopolnil trojko. Uf, ste že kaj razmišljale o darilih? Sem mislila dat kakšen otroški inštrument, sam ne poceni iz BC, ampak prav konkretnega iz glasbene trgovine, npr. ksilofon ali klaviature.

benika, super slikice user posted image , kolk je Jakob luškan v čebričku, ko gleda navzgor user posted image . Sem tud razmišljala, da bi Anžeta peljala na eno pohajkovanje z vlakom, mal do Grosupljega, da ni predolga vožnja.

tko, dost bo user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
9.8.2008 23:26:59   
benika
naši RD se tud bližajo, Evan bo zdaj zdaj dopolnil trojko. Uf, ste že kaj razmišljale o darilih? Sem mislila dat kakšen otroški inštrument, sam ne poceni iz BC, ampak prav konkretnega iz glasbene trgovine, npr. ksilofon ali klaviature.

Evo, ravno o tej temi sem jaz danes razmišljala. Kaj namreč kupiti mulcu, ki ga nič ne zanimauser posted image Enostavno ne vem. Igrač ne mara oz. jih ima po tej varianti; dobi-pogleda-odvrže. Vse to v časovnem razmaku 5 minutuser posted image
Naš mulc bo očitno intelektualec. Njega najbolj od vsega zanimajo trenutno črke in številke. Zato mu bova kupila puzzle, ki jih sestavljaš skupaj takole: ena puzzla je iz 2 delov-na enem delu je npr. 6 jabolk, na drugem pa številka 6. In potem to daješ skupaj. Pa kupila mu bova plakat z abecedo, ker ful rad piše črke. Vem, da je za te stvari časa še pa još, ampak naš mulc zna pol črk že napisat, pa tudi številke mu laufajo. To je trenutno najbolj aktualno. Itak mu bodo te zadevice prišle prej ali slej prav.

Seveda bo dobil tudi svojim letom primerne igrače, samo da poštudiramo, kaj za user posted image bi ga zanimalo več kot 10 minut.

2ursae, če se ti zdi, da bo Anže lepo ravnal z glasbilom se kar odpravi po nakupihuser posted image Pri nas bi bilo to metanje denarja skozi okno, ker bi Beni hitro v navalu trme zadevo zabrisal po tleh in bi bla zelo kmalu fuč. Sigurna pa sem, da ima Ani veliko boljši občutek za igrače kot moj gaunarčekuser posted image

Slikica Jakoba v čebričku je pa tudi men tako cortkana in ravno zaradi tega sem vam jo želela pokazat.

Ta mesec vsak dan nestrpno čakam poštarja, če bi mi blagovolili gospodje iz UKC-ja poslat kakšno pošto o Jakobovi operaciji, kdaj bo in kaj naj pričakujemo. Ne vem no, ful me skrbi, da bomo tudi septembra padli skoz, jaz si pa tako želim, da bi mu ustnico že končno zašili. Sej ne, da bi bilo karkoli narobe, le razne pripombe ljudi, ki ne poznajo mojega srčka me včasih ful prizadanejouser posted image . Najbolj me že od samega štarta prizadanejo vprašanja, zakaj se je rodil tak in če sem bila med nosečnostjo kaj bolana, da je do tega prišlo. Pa p***, ne vem, zakaj je do tega prišlo in dala bi vse, da bi malemu prihranila zadeve, ki ga še čakajo. Src me boli vsakič, ko bruhne skozi mali nosek, vsakič, ko se med jedjo začne davit, ker mu je majčken neprepasiran košček ušel v nepravo luknjo v ustih, vsakič, ko mu aparatke, prilepljene s selotejpom na kožo, vlečem dol in joka od bolečine...user posted image user posted image user posted image

Ah, sej vem, da mogoče BV jamram, ampak imam rahlo krizo in najlažje se vam izpovem.

P.S. Draga moja špelka, preden napišeš, kar si verjetno hotela napisat...NE, ne dajejo me hormoni in NE, nisem nosečauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 9.8.2008 23:29:39 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.8.2008 20:30:29   
tažana

Sem mislila dat kakšen otroški inštrument, sam ne poceni iz BC, ampak prav konkretnega iz glasbene trgovine, npr. ksilofon ali klaviature.

Pri nas imamo kar nekaj teh stvari s katerimi Katarina že malo zna rokovati. Ima svojo blokflavto in najraje sedi ob notah in piska nanjo. Tonov seveda še ne gra vendar nastavlja ritem z jezikom. zato rada vidi da jaz ali pa aljaž zraven igrava pesmico, ki so jo zamisli, ona pa ritem spremlja na enem tonu.
potem ima doma še otroško harmoniko (s klaviaturo) potem mojo kitaro brenka včasih, na prečno flavto že kakšen ton uspe ven pihnit (če jo seveda jaz naštimam). najraje pa ima bobne user posted image . nekajkrat smo šli že v godbeno in sva jo posadila za baterijo in potem je veselo zbijala user posted image . če jo vpraša kaj bo igrala pri godbi reče BOBNEEE! user posted image

Kaj bomo pa za rojstni dan kupili se mi pa tudi sanja ne. tudi razmišljam ne o tem. (mogoče kaj za oblečt user posted image )

Mi smo bili danes zjutraj že čisto športno aktivni. V zadnjem mesecu smo se čisto razživeli user posted image . končno smo uredili naš vozni park s kolesi (katarina ima svoj stolček na očijevem kolesu tako da se  malo šverca user posted image )
ampak ji toliko bolj jezik v ustih teče... user posted image . ne morem vrjeti, da se včasih ne zna ustavit...

ursae: Tudi katarina ima svoje namišljene prijatelje. Na morju smo namreč imeli s seboj več otrok (nimajo imen vem samo to da jih je veliko user posted image ). In to je zgledalo tako, ko smo šli peš v mesto jse je vsedla na tla in oznanila, da moramo počakati otroke, ki so ostali zadajuser posted image . Tako smo kar nekaj časa čakali vse otroke user posted image .
ali pa ko sva šli lulat. Najprej ona potem jaz potem pa otroci, najprej eden potem drugi potem tretji... in ko sem jo imela dost sem jo proti njeni volji zvlekla nazaj proti šotoru. ampak ona se je drla ko jesihar. Ko sva prišli do šotora je user posted image  vprašal zakaj joka ona pa je hitro pohitela z odgovorom: mami ni pustila otrok lulat user posted image !!

toliko o namišljenih prijateljih user posted image . Drugače pa Katarina vztrajno dela plane kaj vse bomo kupili za dojenčka user posted image . kamor koli gremo poudarja kaj bo takrat delal dojenček user posted image . No ona ima očitno že vse plane izdelane, samo medva je ne ubogava user posted imageuser posted image user posted image

Sedaj se grem pa crkljat. uživajte

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.8.2008 20:42:43   
ninocka
Dober vecer!!
Sem vas prisla pozdravit, preden jutri sibnem v Crno.
Vrnili smo se vceraj in prvic po ne vem kolkih letih smo imeli CEL dopust LEPO vreme. Sicer je v petek popoldne dezevalo, ampak je bil takrat dopust ze proti koncu user posted image
Imeli smo se super, mulcka pridna 100 na uro, Evan je v cetrtek splaval z rokavcki (tko da je nogice potegnu k sebi in z rokicami cofal), v petek  se je pa ze raztegnil po vodi (na trebusku in na hrbtu) in je plaval in nisva smela bit zraven njega user posted image V petek je blo sploh super v vodi - Evan je plaval po svoje, Ruben je plaval v fredu, midva sva pa igrala odbojko user posted image

Srecanje - nas ne bo, ker se vrnem 16. dopoldne sele iz Crne, popoldne imam pa dekliscino, v nedeljo ima pa samo RD.
Evanov RD - dobil bo kaksnega bruderja/legote ali kaj podobnega, ker glavno darilo (kolo) je ze dobil. Sicer ze prej, ampak drugace ne bi imel nic od njega.

Lepo se mejte, se beremo ko pridem iz Crne...
ZA tacas mi pa taporocene napiste kaksne igrice ste imele na dekliscini user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.8.2008 21:15:28   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

kaksne igrice ste imele na dekliscini user posted image

pri moji prijateljici so imeli super: bodoča priča je pripravila vprašanja, tud mal bolj žgečkljiva in pred dekliščino je nanje, seveda naskrivaj, nevesta ni o tem nič vedela, odgovoril bodoči mož, na dekliščini je pa ona odgovarjala in pol smo preverjale, kolk se njuni odgovori ujemajo (a le una oddaja "Mladoporočenci" če se spomniš). Super je bili, ful smo se nasmejale. Seveda je dobivala kazenske in nagradne točke.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
11.8.2008 6:13:33   
Pia67
Vrnili sva se iz smene na morju, kajti moja starša sta bila slab teden na morju, potem mi2 z G. in nato zopet moja starša. Hišni ljubljenčki terjajo svoje, ni kaj user posted image . Tako, da je moja siceršnja rana ura, posledica tudi mojega dela na mali kmetiji, če temu lahko tako rečem.
Na morju je bilo najbolje do sedaj odkar sva z Ninouser posted image . Se že veselim naslednjega leta. Kampiranje, vsaj po moje, daje pestro paleto novih izkušenj in res ne bi zamenjala za sobico v hotelu. Tako sva porisali nabrane kamenčke, hranili šoje in veverice, od blizu videli goža, ki je ujel polha, Nina se je naplavala, ker pogumno uporablja rokjavčke in se veselo zažene v val, ki jo privzdigne. Uživali sva tudi v lunaparku. No,pa še marsikaj bi lahko naštevala.

Benika, user posted image  za tvojega fanta. Pri nas je v obtoku nekaj črk, puzzle za abecedo pa sestavlja skupaj, ker imajo barvno obrobo in je pogruntala kako 2 kosa skup pašeta. O kakšnem očitnem pisanji ni govora. Sestavlja pa preproste besede (magnetki) in kartončki s črkami, ki jih pozna. Približno 1x tedensko jo zagrabi user posted image

Srečanje: En dan podaljšanega vikenda bova šli v hribe. Vse je odvisno od vremena, zato mi je v bistvu vseeno kdaj bi se ve želele dobiti. Mal mi je mim, da bi združila srečanje in najino pohajkovanje, saj bo Nina zopet čisto skurjena in ne bo imela od srečanja ničesar, navsezadnje je popolnoma neolikano, da se priplaziva kot zmerom, z nekajurno zamudo. Bom probala uskladit vse skupaj in vključit še G., pa se bo ziher kaj fajn izcimilo.
Aja, do sponzorja mam obveznost in moram v nedeljo odteč oni šminkerski tek na Bledu. Le en problem mam, kje naj pustim Nino za tiste pol urceuser posted image . Varstvo za otročiče majo, sam Nina bo sirenaaaaaaaaa. Mogoče pa se lahko dogovorim s kako prijazno ženo mojih sotekačev.

Bom že kaj iztuhtala, saj je še cel teden časa.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
11.8.2008 9:28:13   
pety78
Moja punčka še spi. Je pridna, a ne? user posted image No, da vam povem, da sem jo ob pol dveh ponoči nesla v dnevno k Matjažu, ker se mi je drla od pol desetih in je nisem mogla uspavati. Taka koma sem že bila, da mi je bilo celo slabo. Sedaj pa oba drnjohata, Vid pa je v vrtcu. Matjaž je doma, ker imamo od 11. posvetovalnico za Kajo. Me res zanima, kaj bodo povedali.
Skratka imamo kar pestro. Moram sestro poslati v Avstijo v lekarno, da mi kake kapljice nabavi, ker te sladke tržiške jo samo za kako sekundo potolažijo. Imam pa jo kar cel dan na rokah, ker jo skoz matra in se zvija. user posted image Komaj čakam na mesec oktober, ko bi naj krči prenehali.

V nedeljo pa mene na srečanje verjetno ne bo, ker pride moja sestra, da me sfrizira. Nisem več za med ljudi. Tak narastek, da je joj. Razen, če bo mogoče prišla v petek, ker je praznik, ona namreč vsako soboto dela. Potem se pa zna zgoditi, da pripeljem otroke na gibi gib. Je kar luštno igrišče tam. user posted image

Se beremo.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
11.8.2008 12:48:43   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ta mesec vsak dan nestrpno čakam poštarja, če bi mi blagovolili gospodje iz UKC-ja poslat kakšno pošto o Jakobovi operaciji, kdaj bo in kaj naj pričakujemo. Ne vem no, ful me skrbi, da bomo tudi septembra padli skoz, jaz si pa tako želim, da bi mu ustnico že končno zašili. Sej ne, da bi bilo karkoli narobe, le razne pripombe ljudi, ki ne poznajo mojega srčka me včasih ful prizadanejouser posted image . Najbolj me že od samega štarta prizadanejo vprašanja, zakaj se je rodil tak in če sem bila med nosečnostjo kaj bolana, da je do tega prišlo. Pa p***, ne vem, zakaj je do tega prišlo in dala bi vse, da bi malemu prihranila zadeve, ki ga še čakajo. Src me boli vsakič, ko bruhne skozi mali nosek, vsakič, ko se med jedjo začne davit, ker mu je majčken neprepasiran košček ušel v nepravo luknjo v ustih, vsakič, ko mu aparatke, prilepljene s selotejpom na kožo, vlečem dol in joka od bolečine...user posted image user posted image user posted image
Joj zdej si pa še mene v jok spravlauser posted image user posted image user posted image . Pa kaj se obremenjuješ kaj pravjo? Ti že veš zakaj je to in to je edino važnouser posted image user posted image user posted image

Ah, sej vem, da mogoče BV jamram, ampak imam rahlo krizo in najlažje se vam izpovem. Ti kr jokcej lubica, mam dost robčkov.user posted image user posted image

P.S. Draga moja špelka, preden napišeš, kar si verjetno hotela napisat...NE, ne dajejo me hormoni Ne verjamem in NE, nisem noseča lažeš ko pes user posted image user posted image user posted image .

Ko mi je benika povedala kako se boste mele fino pa kaj vse bo na jedilniku.....noro. Grem odpovedat švicouser posted image . Mal še za mene puste, bom pršla v ponedeljek pojest k benikiuser posted image .
ninocka jest grem pa 23 na dekliščino. Dej pol ti malo napiši kaj ste kej imele za ene igrice.
pia67  če bi bila doma se 100% javim za varstvo. Bi šle mal po bledu pa račke gledat pa....

Vidim, da vas nekaj ne bo na srečanje. Jupi za mene. Boste mogle ponovit in takrat pa pridem.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
11.8.2008 15:04:46   
Nika v službi
Oj, bolj telegrafsko.

V nedeljo mi ne moremo, imamo piknik, tako da če bo v soboto, pridemo v Gibi-gib. Na slikah od Benike izgleda prav fajn. Mimogrede, Benika, ful luštne slikice.user posted image user posted image

Pia, WB!

O darilih še ne razmišljamo, klasične dekliščine nisem imela, smo šle babe zgolj na večerjo in čvek, pa obisk od dedcev smo dobile.user posted image  Tudi sicer nisem bila na nobeni posebej odbiti dekliščini, poznam pa podobno foro s kvizom, kot je že navedla 2ursae.

Pety, poročilo iz posvetovalnice, prosim.

Benika, Beni je genij. Niki se sanja ne o črkah in številkah. No, zna štet do dvajset, to je vse. Da bi kaj napisala - no go.

Danes se mogoče oglasimo. Prinesem kaj za izboljšanje razpoloženja. user posted image

Čauči!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
11.8.2008 18:20:49   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ko mi je benika povedala kako se boste mele fino pa kaj vse bo na jedilniku.....noro. Grem odpovedat švicouser posted image . Mal še za mene puste, bom pršla v ponedeljek pojest k benikiuser posted image .

kaj, kaj, kaj ... a da bomo dobr jedle? Nć ne vem o tem, a sem kaj falila ...

torej: sobota, ne user posted image . Ura? Men gre Borči okol 10h spat, pa bi vožnjo izkoristila za njegov spanček, tko da smo nekje prke 11. tam. 

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
11.8.2008 18:26:07   
benika
kaj, kaj, kaj ... a da bomo dobr jedle? Nć ne vem o tem, a sem kaj falila ...

Mogoče, mogoče, če mi bo čas dopuščaluser posted image

Ja, 11. ura bo ravno pravšnjauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?