|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:17:18
|
|
|
|
monikap
|
Zorica Katero napotnico to misliš tisto od svojga G ,ko si prvič šla v neplodnostno ali tisto ,ki so ti dali v neplodnostni za IUI?
|
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:21:35
|
|
|
|
zorica
|
Ja tisto prvo ki sem jo dobila od svojega G.Jo rabim jutri spet ?
|
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:26:01
|
|
|
|
monikap
|
Ne,če ti je slučajno že pretekla ti bodo tam povedali in boš drugič prinesla novo ni problema sploh ne komplicirajo.Ti samo dobro zrihtaj, ti močno stiskam pesti,da čimprej začneš z umetnim postopkom.
|
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:27:45
|
|
|
|
Efi
|
Zorica, jaz sem pa mislila, da si se preselila med , ko te ni blo več kje videt.. Držim pesti, da bo zdaj pa res uspelo!
|
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:28:19
|
|
|
|
zorica
|
Najlepša hvala za odgovor. Z mojim sva ful na trnih in komaj čakava da mine danes dan, da pride "ta jutri" Bom sporočila kako je šlo. LP
|
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:43:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zorica mislim nate,na vaju pa jutri dobro opravita.Če ti je napotnica od tvoje g potekla ti bojo jutri tam povedali in boš drugič prinesla veljavno. LP
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 12:57:21
|
|
|
|
cati
|
Zorica mogoče se pa kje jutri srečava . Tudi jaz bom tam okoli skakala.
|
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 17:04:10
|
|
|
|
YULIAH
|
Cati,želim ti veliko sreče. Zorica, Cati, tudi jaz bom jutri v MB na 2.UZ. Čakam na IUI, sem na trdi drogi (GONAL). vso srečo
|
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 30.1.2008 8:55:59
|
|
|
|
cati
|
No potem se pamogoče vidimo YULIAH . Bom pogledala čeje katera pošteno zadeta . Tudi jaz imam UZ
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMoram delodajalcu razkriti načrtovano nose...Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovn...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Najpogostejše podarjena darilaPorodne zgodbeKaj najpogosteje podarjate svojim bližnjim in najbližnjim?Predmete za osebno nego in kozmetiko. (
24%)

Reči za dom in gospodinjske zadeve. (
13%)

Romantična darila. (
1%)

Nenavadna in izvirna darila. (
12%)

Bone za razne dogodke, doživetja. (
41%)

Drugo. (KAJ?) (
9%)
Število vseh glasov: 85Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!