Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in mojima otročkoma odločili da gremo na dopust drugam - in opa - pred dnevi je priznala, da jo ne gane za dedija da ona pač gre na morje takrat ko ji bo pasalo, ne glede na njega!! Lansko leto sem pa jaz bila za tole izjavo največja pra...??? Torej - spet bo veselo, ko bo poleg dveh otročkov vse padlo na mene...pa da sem mogla kdaj biti tako neumna in ostati doma!!!???
najprej čestitam
jaz bi naredila tako, kaj te briga mama in njen oče, če tudi onadva najprej zase poskrbita, poskrbi še ti zase.
ti imaš za koga skrbet, imaš svojo družinico in se ne pusti provocirati drugim. Moja mama pravi: čuvaj živce, jih boš še kako potrebovala
... veliko pišeš o svoji mami in dediju in kako te sekirata? kaj pa oče? z njim sta vredu? morda bi bilo vredu da si v njem poskušaš poiskati zaveznika in zagovornika, morda bi te mama potem povsem drugače obravnavala. pa če prav razumem nisi edinka - vključi še ostale brate/sestre in naj pridejo pazit dedka ko gre mami na morje. zakaj bi mogla pa ravno ti? čene pa nej mama eno skrbnico zanj dobi!! če vse to odpade - pusti dedka samega, naj skrbi sam zase, če si lahko alkohol priskrbi (mislim da se prav prebrala da pije??) si bo lahko tudi hrano... pa na skrivaj poškili kako se znajde - ljudje so naenkrat samostojni, ko je treba. zakaj bi pa bil, če je vedno nekdo ki ga ujčka!